Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νίκη με 100άρα

Με 100-72 κέρδισε η ομάδα μας την Καβάλα στο ΟΑΚΑ παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Καλύτεροι παίκτες για το Τριφύλλι οι Περπέρογλου, Καλάθης και Καϊμακόγλου. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη με τη Valencia στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 47-40, 67-53, 100-72

4 σχόλια:

  1. re file den isxuei oti tis paiksate me tous panaxaikous??!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μαν. Η είδηση που βγήκε αρχικά στο troMPAktiko και μετά αναδημοσιεύφθηκε στο indymedia, αναφέρεται σε συμπλοκές μεταξύ ΠΑΣΠιτών και Αναρχικών. Προφανώς επειδή οι ΠΑΣΠίτες είχαν πράσινες σημαίες και οι Αναρχικοί κοκκινόμαυρες ή το μπέρδεψε ο τυπάς ή βρήκε ευκαιρία για προβοκάτσια. Επιπλέον το video που ανέβασε είναι από τη Θεσ/νικη την 17η Νοέμβρη. Τη δουλειά έχουν οι Navajo (της Παναχαϊκής) στη Θεσ/νικη χωρίς καν να παίζει η ομάδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a katalava re file, mallon egine parekshghsh.
    alla oi paspites ti douleia eixan me tous anarxikous?!
    sigoura den htan anarxikoi me vazelous pio pi8ano mou akougete??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι όχι φίλε. Ακόμα και στο video που το δείχνει το αναφέρει στα σχόλια. Και στην Αθήνα παραλίγο να γίνουν επεισόδια με πασπίτες αλλά τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί αλλά και σε Αθήνα και Θεσ/νικη είχαν παραταχθεί με κράνη και καδρόνια. Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Πάντως το ό,τι έγινε δεν έχει καμία, άμεση τουλάχιστον, σχέση με τον οπαδικό χώρο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή