Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Άντε να δούμε...

Στο σημερινό Δ.Σ. του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε λόγω των συνθηκών να μειωθεί το ποσό εγγραφής για τα νέα μέλη στα 50 ευρώ από τα 100 που ήταν. Μία κίνηση που φαίνεται καλή αλλά θα πρέπει να δούμε και κατά πόσο θα υλοποιηθεί.

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα των οφειλών, με τους διοικούντες να διαβεβαιώνουν -για ακόμα μία φορά- ότι θα δωθούν τα οφειλώμενα στους παίκτες.

Επίσης ο Ερασιτέχνης σχεδιάζει την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου με καλεσμένους μέλη της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, μέλη των συνδέσμων και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. αποφασίσθηκαν τα εξής:

1. Αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη κ.κ. Πιστιόλης Β. και Παναγούλιας Κ. από τα αναπληρωματικά μέλη κ,κ, Τσίλη Ν. και Κίτσιο Χ.

2. Αποφασίσθηκε, λόγω της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, η περαιτέρω μείωση του κόστους εγγραφής νέων μελών από 100 ευρώ σε 50 ευρώ. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον βήμα υλοποίησης της δέσμευσης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στους φιλάθλους και τον κόσμο του.

3. Έγινε οικονομικός προγραμματισμός, του μηνός Νοεμβρίου, για τα τμήματα.

4. Αποφασίσθηκε να γίνει πλήρης ενημέρωση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, όλης της Παναθηναϊκής Οικογένειας (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Μέλη, Φίλαθλοι, Σύνδεσμοι, Φίλοι κλπ) για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού Α.Ο., τις προοπτικές για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς, καθώς και για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό (Διπλή Ανάπλαση)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου