Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Στοπ στις "πράσινες" μετακινήσεις... ξανά

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε, προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το ακόλουθο έγγραφο:

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων οπαδοί του Παναθηναϊκού, με οργανωμένο τρόπο, ως τάγμα μηχανοκινήτων, κινήθηκαν μετά τον αγώνα Ατρόμητου – Παναθηναϊκού, στο Ίλιον και στη Λεωφ. Δεκελείας, όπου και απρόκλητα, επιδεικνύοντας ακραία αντικοινωνικότητα, κατέστρεψαν περιουσίες και προέβησαν σε λεηλασίες. Προκύπτει επίσης ότι, χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και τις διενεργηθείσες προσαγωγές, αποφεύχθηκαν πολύ χειρότερα, τα οποία μετά βεβαιότητας θα είχαν συμβεί, εάν δεν είχε επέμβει η Αστυνομία έγκαιρα. Υπενθυμίζω ότι, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν επιτεθεί στην Καβάλα σε αστυνομικές δυνάμεις και είχαν πυρπολήσει περιπολικό.

Κατόπιν των ανωτέρω είναι προφανές, για δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ότι οι μετακινήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών, την περιουσία τους και γενικότερα τη δημόσια τάξη, χωρίς να παραγνωρίζουμε, ότι ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει επιχειρήσει επανειλημμένα να χαλιναγωγήσει το μένος μερίδας οπαδών του, που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη και προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Παρακαλώ κατόπιν των όσων συνέβησαν και αφού μελετηθούν οι εκθέσεις των αρμοδίων αστυνομικών υπηρεσιών για την διαμόρφωση της πλήρους εικόνας των περιστατικών, να έχω την εισήγησή σας, σύμφωνα με το νόμο για την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών της παραπάνω ομάδας στους αγώνες: Κέρκυρα – Παναθηναϊκός στις 28-11-2010 και Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στις 12-12-2010 (12η και 14η αγωνιστική)."

ΟΚ... Κλασικά θα αρχίσουμε πάλι όλοι μας: Μπιτσαξή το μουνί της μάνας σου κλπ κλπ. Ρωτώ εγώ όμως, για ποιο λόγο να γίνουν χθες τα ντου σε Ίλιον και Ν. Φιλαδέλφια; Γιατί να γαμάμε μόνοι μας τα δικαιώματά μας όπως οι μετακινήσεις; Σαν οπαδοί βρισκόμαστε πάντα στο μάτι του κυκλώνα. Ένα τσακ θέλουν για να μας διαλύσουν. Μην τους δίνουμε παραπάνω αφορμές με πεσίματα χωρίς λόγο και επεισόδια για τα επεισόδια...

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου