Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κερδίζεις-χάνεις θα τραγουδάω...

Χθες τελειώσε ουσιαστικάτο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για την ομάδα μας μετά και από την ήττα με 0-3 από τη Barcelona μέσα στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα είναι μία ήττα που όλοι την περιμέναμε αλλά σε αντίθεση με άλλους αγώνες, η ομάδα φάνηκε να έχει ένα κάποιο πλάνο και μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Cisse. Ακόμα πάντως και μετά το 0-1, οι παίκτες μας έδειξαν ότι προσπαθούσαν όσο μπορούσαν και αυτό προσωπικά μου έδωσε ελπίδες για τη συνέχεια της χρονιάς.

Όπως και να 'χει όμως έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη παρουσία μας στους ομίλους του Champions League και αυτό οφείλεται αποκλειστηκά στο καλοκαίρι του Τζίγγερ όπου άφησε την ομάδα πολύ πίσω. Ελπίζω αυτή η ντροπιαστική παρουσία να αφυπνίση τουλάχιστον την τωρινή δίοικηση ώστε να μην αφήσει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, και φυσικά τους παίκτες για τη συνέχεια.

Στα συν του αγώνα η παρουσία της 13 η οποία για ακόμα μια φορά έδωσε ρεσιτάλ ακόμα και μετά το 0-3, και φυσικά ο θεός που μπήκε στο γήπεδο κάνοντας κωλοδάκτυλο στον Messi!


Πλέον επικεντρωνόμαστε στο double το οποίο είναι και φέτος αυτοσκοπός! Επόμενος αγώνας την Κυριακή στην Κέρκυρα στις 19.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου