Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Εκτός Ευρώπης οι γυναίκες

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε ότι θα αποσύρει τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η κατάσταση και σε αυτό το τμήμα είναι τραγική και η φετινή μη συμμετοχή σημαίνει χρηματικό πρόστυμο αλλά και αποβολή από την επόμενη διοργάνωση. Το να "κλαίμε" όλη την ώρα δεν οδηγεί πουθενά. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ακόμα περισσότερο οι "μεγάλοι" Παναθηναϊκοί που όλο λένε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δυστυχώς βασανίζει όχι μόνο τον αθλητικό κόσμο, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV CUP).

Με δεδομένη την κατά γενική ομολογία δύσκολη κλήρωση και σε συνδυασμό με αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στη διατήρηση των κεκτημένων (Πρωτάθλημα-Κύπελλο).

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και του Συλλόγου να κατανοήσουν και να στηρίξουν το τμήμα στις εγχώριες διοργανώσεις".

Όμως σύμφωνα με άρθρο των Πράσινων Νέων η απόφαση αυτή πάρθηκε από μεμονωμένα μέλη του Ερασιτέχνη και ΟΧΙ όλου το Δ. Σ.! Η πλειοψηφία του Δ.Σ. είναι έξαλη όμως αυτό δεν αλλάζει το ότι ο Παναθηναϊκός ντροπιάστηκε. Δυστυχώς η διαμάχες στον Ερασιτέχνη δε δείχνουν να βοηθάνε την κατάσταση, αλλά αντιθέτως να σπρώχνουν ένα τμήμα που μας έχει χαρίσει πολλές χαρές στον πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου