Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Περί Μπάσκετ

Η ήττα στη Σλοβενία σίγουρα βαθμολογικά δε θα επηρεάσει πολύ τις καταστάσεις. Ήταν όμως ένα παιχνίδι που έδωσε τροφή για σκέψη.

Πρώτα απ' όλα η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια του Βatiste, ο οποίος πάτησε στο κεφάλι αντίπαλό του. Ο Batiste μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν το ήθος του και γι' αυτό πιστεύω πως είναι ειλικρινής η μεταμέλειά του. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ενέργειά του ήταν αντιαθλητική και θα πρέπει να τιμωρηθεί και από την καε.

Ο Obradovic από την πλευρά του, έδειξε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήθος του, οδηγώντας τον Batiste στο να ζητήσει συγνώμη απ' τον αντίπαλό του και εν συνεχεία τον απέβαλε από το παιχνίδι. Τι κι αν το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα derby; Ο Obradovic απέδειξε γιατί είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ενδείξεις είχαμε πάρει και από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό όταν και οι νεαροί παίκτες δεν άρπαξαν την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα ήταν να αγωνιστεί για 40(!) λεπτά στο παιχνίδι με τους Σλοβένους ο Διαμαντίδης κάτι που οδήγησε προφανώς στο να ξεμείνει από δυνάμεις. Αν συνυπολογίσουμε και τον τραυματισμό του Nicholas, η απόκτηση guard κρίνεται επεβεβλημένη.

Το σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι, είναι μία ακόμα ευκαιρία για τους Τepic και Καλάθη κυρίως, να αποδείξουν την αξία τους. Εμείς ως οπαδοί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου