Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Up and down

Σ' ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-2 τον ηρακλή στο ΟΑΚΑ μπροστά στα μάτια του νέου προπονητή και υπό τις οδηγίες του μεγάλου Γ. Γκμοχ! Το ματς ξεκίνησε με τους παίκτες μας να ξεκινάνε όπως συνήθως. Δηλαδή να περιμένουν η μπάλα να φτάσει μόνη της στον Cisse για να σκοράρει. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ηρακλής και μαζί με τα κλασικά λάθη της άμυνας μας, πήρε προβάδισμα δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό! Τότε έκαναν την εμφάνισή τους και οι δικαιολογημένες αποδοκιμασίες από τον κόσμο.
Κάπου εκεί φάνηκε να ξυπνάνε οι παίκτες μας και στο 31' μείωσαν με πολύ ωραίο σουτ του Luis Garcia έξω από την περιοχή. Το 2-2 έγινε στο 45' ακριβώς μετά από κόρνερ του Luis Garcia και κεφαλιά του Djibrilαρου!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά και κατάφερε να κάνει το 3-2 στο 50' όταν από σέντρα του Σπυρόπουλου ο Cisse πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για δέκατε φορά στο Πρωτάθλημα. Το 4-2 έγινε από τον Πετρόπουλο που είχε περάσει στη θέση του Cisse.
Γενικά αυτή η εμφάνιση περιείχε ό,τι έχουμε δει φέτος και ήταν η καλύτερη "περίληψη" για τον νέο προπονητή για το τι έχει να "αντιμετωπίσει".
Επόμενος αγώνας την Τετάρτη κόντρα στην Barcelona.


Y.γ.: Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες, που πολλοί καταδίκασαν, φαίνεται πως ξύπνησαν τους παίκτες και καλό θα είναι να μην ξεχνάνε ότι αυτοί τις προκάλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου