Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Στον Ερασιτέχνη ο Βγενόπουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εξέδρας, οποίο έχει αναδημοσιευτεί σε αρκετά sites, ο Αντρέας Βγενόπουλος έχει σκοπό να αναλάβει τον Ερασιτέχνη. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα θα προχωρήσει σε πέντε βήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον έλεγχο των οικονομικών από ορκωτούς λογιστές και το δεύτερο η αποπληρωμή των χρεών από αυτούς που τα δημιούργησαν (σωθήκαμε!).

Το τρίτο βήμα έχει να κάνει με την ανάδειξη του Παναθηναϊκού Πρωταθλητή σε όλα τα τμήματα. Σ' αυτό το βήμα θα βοηθήσουν και οι μέτοχοι της παε καθώς σύμφωνα με τον Βγενόπουλο: "Δεν είναι δυνατόν η παε να έχει έξοδα που φτάνουν τα 50-60 εκατομμύρια και να μη μπορούμε να διαθέσουμε 2 εκατομμύρια για τον Ερασιτέχνη".

Στη συνέχεια έχει σκοπό να ανοίξει τις πόρτες του Ερασιτέχνη με την εισχωρή πολλών νέων μελών και τέλος η σύνδεση του Ερασιτέχνη με το νέο γήπεδο.

Όλα αυτά φαίνονται πολύ ωραία. Αλλά από λόγια έχουμε χορτάσει. Από πράξεις όμως, αν εξαιρέσουμε τους Αφρουδάκηδες στο πόλο από τον Πατέρα, δεν έχουμε δει και πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και θα δείξει...

1 σχόλιο: