Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

... Είστε μισθοφόροι και πουτάνας γιοι...

Το ποτήρι ξεχύλισε. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τέλος. Το τι έφταιξε αγωνιστικά κλπ ας το αναλάβουν οι "ειδικοί" δημοσιοκάφροι. Εγώ ως οπαδός του Παναθηναϊκού θέλω την ομάδα μου να βγάζει πάθος και ας χάσει. Η φετινή "ομάδα" δεν το έχει στο ελάχιστο. Είναι ντροπή να μην έχεις παίξει ούτε ΕΝΑ παιχνίδι της προκοπής! Τίποτα! Οι παίκτες είναι βολεμένοι στα λεφτά τους και στη χλιδή τους αδιαφορώντας για τον κόσμο που πληρώνει από το υστέρημά του. Στα αρχίδια τους...

Για εμάς όμως δεν είναι στ' αρχίδια μας! Εμείς πονάμε τον Σύλλογο και θέλουμε να βλέπουμε αξιοπρεπή άτομα να τον στελεχώνουν. Εσείς δεν είστε!!! Δεν αξίζετε ούτε για καθαρίστριες! Το σπριντ που κάνατε στο τέλος του παιχνιδιού όταν σας κυνήγαγε ο κόσμος δεν το έχετε κάνει σε κανένα παιχνίδι! Αφού έτσι θέλετε τον κόσμο έτσι θα τον έχετε.

Και φυσικά μετά τη σημερινή ξεφτίλα είδαν όλοι στην ομάδα ότι δεν τους γιουχάριζαν μόνο οι οργανωμένοι, τα "πρεζάκια". ΟΛΟ το γήπεδο σας έβριζε!!!

Η υπομονή τελείωσε... Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει η κατάσταση. Εμείς θα είμαστε πάντα στις επάλξεις, και ο νοών νοείτο...

Υγ1: "Εμείς στην ανεργία, εσείς μες στην χλιδή, τιμήστε το Τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή" Τελείωσε...

Yγ2: Όπως φαίνεται σ' ένα από τα video που κυκλοφορούν από την εισβολή του κόσμου στο γήπεδο, μόνο ο Cisse δεν τρέχει να μπει στα αποδυτήρια. Γιατί ο σεβασμός κατακτάται και ο Cisse τον έχει κερδίσει επάξια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου