Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Φάουλ x 2

Μέσα σε διάστημα δύο ημερών οι Πατέρας και Βγενόπουλος εξέδωσαν δύο ανακοινώσεις που μας έβαλαν όλους σε σκέψεις. Πρώτος ο Ν. Πατέρας που με την ανακοίνωσή του, εμμέσως πλην σαφώς μας απειλεί ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του επειδή όπως υποστηρίζει τον έχει προδώσει ο κόσμος με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνοι. Πολλά απ' τα επεισόδια που έγιναν με τους μπάτσους ήταν αναίτια, ΟΧΙ όμως και το ντου στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό Βόλου. Ξέρεις πολύ καλά, Νικόλα Πατέρα, ότι δεν είμαστε πρόβατα. Δε μασάμε στην κοροϊδία. Γιατί κοροϊδία είναι αυτό που βλέπουμε. Πονάνε τα μυαλά μας! 22 παιχνίδι έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα και ούτε σ' ένα δεν είδαμε τον Παναθηναϊκό. Οι προειδοποιήσεις από τον κόσμο ήταν πολλές, κάποια στιγμή όμως η υπομονή τελείωσε.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κότερο για να μπαινοβγαίνεις έτσι. Εξ αρχής ήξερες ότι το να αναλάβεις τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Είναι δεύτερη φορά που πας να φύγεις συναντώντας αυτές τις δυσκολίες. Το πρόβλημα δεν είναι ο κόσμος. Το πρόβλημα είναι τα απομηνάρια της προηγούμενης διοίκησης που έχουν ξεμείνει ακόμα στην ΠΑΕ. Βάλε τάξη στην ομάδα και άσε τον κόσμο ήσυχο.

Από την άλλη έχουμε τον Α. Βγενόπουλο που με την ανακοίνωσή του μας λέει ότι δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την ΠΑΕ. Τονίζει επίσης ότι δεν σκοπεύει να δώσει καμία εξήγηση γι' αυτό.

Ανδρέα Βγενόπουλε, όταν πριν τρία χρόνια περίπου ήρθες στο προσκήνιο έλεγες μεγάλες κουβέντες που ακόμα και τον Αμπράμοβιτς έδειχναν μικρό. Στα λόγια όμως όλα είναι εύκολα. Δεσμεύτηκες και εσύ και ο Πατέρας ότι θα συμμετάσχετε στην ΠΑΕ και θα καθαρίσετε τον Σύλλογο από τον καρκίνο της γνωστής οικογένειας. Εάν ξεκινήσει η οικονομική κατρακύλα της ομάδας λόγω ψεύτικων υποσχέσεων καλύτερα να μεταναστεύσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου