Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ασέβεια

ΟΚ. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα μια χρονιά να τα πάει σκατά στην Ευρώπη έτσι και ο Παναθηναϊκός. Η διαφορά όμως είναι ότι το "σκατά" είναι πολύ πιο ψηλά από τον φετινό wannabe panathinaikos. Τα τέρματα 2-13 αλλά και η μόλις δύο βαθμοί λένε πολλά αλλά όχι τα πάντα. Τι χειρότερο όλων ήταν η εικόνα της ομάδας που ούτε σε ένα ματς δεν έδειξε διάθεση και κατά συνέπεια ούτε πάθος και καρδιά.

Εξαίρεση φυσικά δε θα μπορούσε να αποτέλεσει το χθεσινό παιχνίδι. Ήττα με κάτω τα χέρια με 3-1 από την Κοπεγχάγη (γεγονός το ότι βάλαμε γκολ φυσικά!). Το μόνο θετικό στο αγωνιστικό κομμάτι θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η επανεμφάνιση του Leto o oποίος έδειξε διάθεση αλλά μέχρι εκεί. Ένα από τα πάρα πολλά αρνητικά είναι το θέμα "Τζόρβας". Φαίνεται πως από την αρχή της χρονιάς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μήπως θα ήταν λοιπόν καιρός για να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί; Έχουμε δύο αξιόλογους τερματοφύλακες από πίσω που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες. Κανείς δεν αμφισβητεί ούτε την ικανότητά του αλλά ούτε και τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, αλλά φαίνεται πως από τις συνεχόμενες εμφανίσεις με τον Τριφύλλι αλλά και στο Mundial τον έχουν κουράσει πολύ.

Γενικά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει κάτι να πούμε παρά μόνο το ότι ο Ferreira έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλειά να κάνει. Σε αντίθεση όμως με τους παίκτες, ο κόσμος διακρίθηκε στην εξέδρα έχοντας πολύ καλή παρουσία αν και το παιχνίδι δεν είχα βαθμολογικό ενδιαφέρον και δε βοηθούσε και η ομάδα με την εμφάνισή της.


Την Κυριακή παίζουμε στην Τρίπολη με τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που και λόγω της παράδοσης αλλά κυρίως λόγω των μέχρι τώρα εμφανίσεων πρέπει να δωθεί ιδιαίτερο βάρος (όπως σε όλα δηλαδή...).

Υγ: Για κάποια σχόλια που ακούστηκαν για τον Cisse λόγω τους αυτογκολ που έβαλε χθες, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το τρίτο του πόδι θα τους "κλωτσήσει" και άλλες φορές στο μέλλον. Και ο νοών νοείτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου