Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Όπως και να 'χει, σημαντική βοήθεια

Τη βοήθεια των 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη προθυμοποιήθηκε να δώσει ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν περιμέναμε. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ένα άτομο που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν και δυστυχώς όλες τις φορές αρνητικά.

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει αν η σημερινή του κίνηση είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Το σημαντικό είναι ότι μπήκε ένα πόσο στον Ερασιτέχνη, που χωρίς να σώζει την κατάσταση, σίγουρα δίνει μεγάλη βοήθεια.

Αυτή η κίνηση φυσικά δε διαγράδει ό,τι έκανε ο Δ. Γιαννακόπουλος και την εικόνα που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού γι' αυτόν και αυτό θα αλλάξει πολύ δύσκολα. Παρόλ' αυτά του αξίζουν μπράβο για αυτήν την πρωτοβουλία.

Όπως έχει τονιστεί πολλές φορές από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν υποστηρίζουμε κανέναν Γιαννακόπουλο, κανέναν Βαρδινογιάννη, κανέναν Πατέρα, κανένα Βγενόπουλο κλπ. Θέλουμε μόνο το καλό του Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Θα είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πάντα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου