Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Kαι τώρα το Κύπελλο

Τέλος έλαβαν για φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την Superleague με νίκη στα Γιάννενα με 0-1. Σκόρερ ο Gabriel στο 56'.
Ο Νιόπλιας προτίμησε να παρατάξη μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα στο τέρμα για πρώτη φορά φέτος ο Ορέστης Καρνέζης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Biersmir, Κατσουράνης, αριστερά ο Σπυρόπουλος και δεξιά ο Μαρίνος. Στο κέντρο αμυντικά χαφ ήταν οι Gilberto, Simao, μπροστά Χριστοδουλόπουλος, Rukavina, Gabriel και στην κορυφή ο Πετρόπουλος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως βαρετό με μηδαμινές καλές κινήσεις. Ούτε καν ευκαιρίες. Με λίγα λόγια όσοι είχαν πληρώσει εισητήριο, θα είχαν απόλυτο δίκιο να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. Από την άλλη όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί και φυσιολογικό αυτό εν μέρει αφού και οι δύο ομάδες ήξεραν από την προηγούμενη αγωνιστική την κατάληξη του Πρωταθλήματος γι' αυτές.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως άλλαξε η κατάσταση και η κυκλοφορία άρχισε να στρώνει. Έτσι στο 56' μετά από πάσα του Σπυρόπουλου, ο Gabriel προσποιήθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαφειρόπουλου. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ψιλοάνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές ενέργειες με κορυφαία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που κατέληξε στο δοκάρι του ΠΑΣ.
Διακριθέντες για την ομάδα μας οι Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης με τον τελευταίο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά να είναι εκεί όποτε χρειάζεται. Απογοήτευση ο Rukavina ο οποίος φαίνεται πως θεωρεί ότι είναι ο Maradona και προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του. Φαίνεται ότι έχει προσόντα, αλλά όλο πετάει τις -λιγοστές είναι η αλήθεια- ευκαιρίες που του δίνονται.
Το Πρωτάθλημα λοιπόν έλαβε και τυπικά τέλος για εμάς και πλέον επικεντρωνόμαστε αποκλειστηκά στον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο με τον άρη. Εννοείται πως η κατάκτησή του είναι αυτοσκοπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου