Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Προνόμια και προϋποθέσεις για Ερασιτέχνη

Όπως έχει γραφτεί, ο Ερασιτέχνης πέρασε σε καινούργια σελίδα όσον αφορά τα μέλη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα πολύπαθα τμήματά του. Αρχικά η εγγραφή μειώθηκε στα 100 ευρώ από τα 150 και η μηνιαία συνδρομή στα 10 ευρώ από τα 15.
Πέρα από αυτό όμως, τα μέλη θα έχουν και κάποια προνόμια τα οποία είναι τα εξής:
1. Έκπτωση ποσοστού 20% για αγορές από τα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, εφόσον το μέλος δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ
2. Επιπλέον έκπτωση ποσοστού 5% με την επίδειξη της κάρτας μέλους, εφόσον το μέλος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ και δικαιούται για το λόγο αυτό ποσοστά 20%.
3. Προτεραιότητα να αγοράσει εισιτήρια για τους πάσης φύσεως αγώνες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού.
4. Την εκτίμηση και της ιδιότητας μέλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την διάθεση εισιτηρίου στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.
5. Δωρεάν συμμετοχή, ύστερα από κλήρωση και εφόσον το μέλος επιθυμεί, για αγώνες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο εξωτερικό.
6. Ενημέρωση των μελών του ΠΑΟ, για τυχόν εκπτώσεις που θα παρέχονται από επιχειρηματίες (μέλη του ΠΑΟ) προς τα λοιπά μέλη του ΠΑΟ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους και
7. Διάθεση κατά προτεραιότητα στα μέλη του Π.Α.Ο εισιτηρίων διαρκείας όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού που εκδίδουν τέτοια, με την επίδειξη πάντα της κάρτας μέλους.
Για να γίνει όμως κάποιος μέλος πρέπει να ικανοποιεί κάποιες προϋποθέσεις` τις εξείς:
1. Υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης αίτησης υποψηφίου μέλους στα γραφεία του ομίλου, μαζί με την πρόταση δύο μελών του συλλόγου
2. Επικυρωμένο φωτοτυπικό αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Αντίγραφο του Ποινικού μητρώου.
4. Βεβαίωση από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ότι δεν τελεί σε τιμωρία το υποψήφιο μέλος.
5. Το ποσό εγγραφής του μέλους.

(Πηγή: http://prasinanea.gr/categories/management/article30404.ece)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου