Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Kι όταν το Κύπελλο σηκώσω... (Pt. 4)

Την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου πήραμε χθες στα Γιάννινα μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ σ' έναν πραγματικά άθλιο αγωνιστηκό χώρο. Αυτή ίσως να ήταν οι χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας και αυτό πρέπει να αγυπνίσει τους παίκτες καθώς με ανάλογη εμφάνιση το Κύπελλο δεν το παίρνουμε!
Στα αγωνιστηκά τώρα... Ο Νιόπλιας παρέταξε την ομάδα με τον Τζόρβα κάτω απ' τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη, Sarriegi, αριστερά τον Kante και δεξιά τον Βύντρα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Simao και Gilberto, μπροστά η τριάδα Leto, Καραγκούνης, Rukavina και στην κορυφή ο Cisse. Το παιχνίδι ξεκίνησε και τελείωσε με τους παίκτες μας να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε μία ευκαιρία!!! Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που στο 31' και στο 32' βρέθηκε πολύ κοντά όταν στην πρώτη φάση η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Τζόρβα και στη δεύτερη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Οι μόνοι παίκτες που διασώθηκαν είναι σίγουρα ο Gilberto που σε έναν άθλιο αγωνιστηκό χώρο προσπάθησε να μαζέψει ότι μπορεί και ίσως ο Τζόρβας που όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.
Στο δια ταύτα, οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το Κύπελλο δεν το έχουν κερδίσει ακόμα. Ο άρης θα παίξει λυσασμένα για να πάρει έναν τίτλο κι τα καμάρια μας αν δεν το αντιληφθούν αυτό είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν.
Το σημαντικό τώρα όμως είναι η κατάκτηση του Πρωτθαλήματος και αυτή πρέπει να επιτευχθεί με νίκη με πολλά γκολ ενάντια στον ηρακλή την Κυριακή στις 7 στο Ο.Α.Κ.Α.

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι, έχοντας παρακολουθήσει την αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη και την διαχείροση του Κούπερ, η ομάδα μπορεί να νικήσει τον Παναθηναϊκό σε μονό αγώνα και να πάρει την κούπα. Έχουμε ακόμα λίγο καιρό μέχρι να τα αναλύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή