Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"... Πρωτάθλημα μέσα στον Ρέντη θέλω..."

Απλά τα πράγματα. Όταν οι παίκτριες αποφασίσουν να παίξουν βόλεϋ κερδίζουν οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Έτσι έγινε και σήμερα και επιβλήθηκαν, πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το σκορ, της μεικτής τρούμπας με 3-1 (25-22, 22-25, 25-18, 25-23) στο κατάμεστο Μετς.
Στο πρώτο σετ ο οσφπ είχε το προβάδισμα μέχρι το 14-16 εκεί όπου οι κοπέλες μας πάτησαν γκάζι και έφτασαν πρώτες στο τέλος. Το δεύτερο σετ κύλαγε με τον ίδιο τρόπο δηλαδή με το γαύρο να έχει το προβάδισμα αλλά αυτή τη φορά να καταφέρνει να το κρατήσει ως το τέλος. Η συνέχεια δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού στο τρίτο σετ οι παίκτριες μας έπαιζαν χωρίς αντίπαλο και το κατέκτησαν εύκολα με 25-18. Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως και για το τέταρτο και τελευταίο, στο οποίο αν και είχαμε συνεχώς το προβάδισμα λίγο έλειψε να χαθεί όταν το 20-15 έγινε 21-21 και 23-23. Εκεί ανέλαβε η Ντουμιτρέσκου που με δύο συνεχόμενους πόντους έκανε το 25-23 και έστειλε τη σειρά στο 2-0.
Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα είχε τη συμπαράσταση του κόσμου στο Μετς που πραγματικά έδωσε ρέστα μη σταματώντας ούτε λεπτό να ενισχύει τις παίκτριες.
Επόμενο παιχνίδι στον Ρέντη το Σάββατο στις 5μμ όπου και πρέπει να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου