Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, 2009-2010 (Μπάσκετ Γυναικών)

Τελείωσε η σεζόν και για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ αλλά με ανάμεικτα συναισθήματα και σίγουρα διαφορετικά απ' ότι στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, όπως και πέρσι, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη ΦΕΑ στον Τάφο μία φάση πριν το Final-4.
Η αλήθεια είναι ότι με τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχαμε φιλοδοξίες για το συγκεκριμένο τμήμα και φοβόμασταν τα χειρότερα. Εν τέλει όμως οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο κατάφεραν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία όλη τη χρονιά.
Η αλλαγή των δεδομένων για τα μέλη του Ερασιτέχνη που θα ισχύσουν από την 1η Μαϊου, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει και το συγκεκριμένο τμήμα, αφού με λίγα χρήματα μπορεί να απογειωθεί. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η ομάδα του Αθηναϊκού που στην Ελλάδα παίζει πραγματικά χωρίς αντίπαλο ενώ κατέκτησε και ευρωπαϊκό τρόπαιο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Το ζουμί είναι ότι επιτέλους πρέπει να βοηθηθεί -και- αυτό το τμήμα από τους υπεύθυνους και όχι μόνο από τον κόσμο όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου