Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συμμετοχή κόσμου στην ΠΑΕ;

Δημοσιεύφθηκε μια επιστολή του κ. Γιώργου Βαλάση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ζητάει εφόσον δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενη επενδυτές, να ανοίξει τις πόρτες και να βοηθήσει και ο κόσμος στα πρότυπα του Ερασιτέχνη (όπως τυπικά τουλάχιστον θα έπρεπε να γίνεται και όχι όπως γίνεται).

Σίγουρα είναι μια θετική κίνηση εκ πρώτης όψεως καθώς δείχνει ότι ο απλός κόσμος θέλει να βοηθήσει -και αυτό προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνεται σε όλες τις ομάδες- και να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και το βασικότερο είναι αν είναι εφικτή η πραγματοποίησή ενός τέτοιου σχεδίου. Σίγουρα τα λεφτά που θα μπορούσαν να μαζευτούν θα είναι ένα ικανοποιητικό ποσό καθώς λογικά μιλώντας ο κόσμος θα θελήσει να βοηθήσει. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις, δηλαδή να ξέρει ότι τα λεφτά δε θα πάνε στην τσέπη τρίτων αλλά και το ότι θα έχουν λόγο στην ΠΑΕ.

Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο και ακόμα δεν έχει υπάρξει τοποθέτηση από την ΠΑΕ. Ίσως όμως αυτό χρειάζεται ο Σύλλογος. Άτομα μέσα σ' αυτόν που ζουν γι' αυτόν και όχι από αυτόν. Ίσως φαντάζει ουτοπικό, αλλά για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου