Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους

Επιτέλους τα πραγμάτα φαίνονται πως κινούνται στον Ερασιτέχνη. Από τη μία είχαμε το πριμ των 3.000 ευρώ στους πολίστες για τη μεγάλη νίκη καθώς και την απόκτηση του Σάκι από την Κηφισιά για το ανδρικό τμήμα βόλλεϋ.

Το πριμ μπορεί να μην είναι μεγάλο για τα γνωστά δεδομένα, αλλά και μόνο η κίνηση έδειξε στους παίκτες ότι η καινούργια διοίκηση είναι κοντά τους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο ανδρικό βόλλεϋ. Η απόκτηση του Σάκι σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με μεταγραφές του παρελθόντος στο συγκεκριμένο τμήμα και όπως φαίνεται δε θα ξαναδούμε άμεσα τέτοιες μεταγραφές. Όμως, είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα και αν λάβουμε υπόψην την κατάσταση που βρίσκονται και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1, τότε η μεταγραφή αυτή αλλά και η διαφαινόμενη επιστροφή του Χριστοφιδέλη μετά την λήξη της ποινής του, κάνουν την ομάδα ένα από τα φαβορί των εγχώριων τίτλων.

Την Κυριακή η ομάδα αντιμετωπίζει τον γαύρο στη Γλυφάδα και είναι ευκαιρία να μαζευτεί επιτέλους κόσμος για να βοηθήσει αυτό το τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου