Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πού είναι το μπλοκ, οέο;

Όλοι φέτος θαυμάζουμε την προσπάθεια που κάνει το ανδρικό βόλλεϋ αλλά η χθεσινή ήττα από τον κατώτερο γαύρο με 2-3 (22-25, 25-23, 25-23, 24-26, 11-15) στη Γλυφάδα δεν επιδέχεται δικαιολογίες. Κακό σερβίς, κακή επίθεση, κακή άμυνα και το κυριότερο ανύπαρκτο μπλοκ.

Στα αγωνιστικά, στο πρώτο σετ η ομάδα μπήκε με ένα ανεξήγητο άγχος και σε κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ. Το δεύτερο και το τρίτο σετ με μία απλή άνοδο στην απόδοση οι παίκτες τα πήραν με μία σχετική άνεση ενώ από τα μέσα του τέταρτου σετ βλέπαμε πάλι την ίδια εικόνα με το πρώτο. Για το τάι-μπρέικ δε χρειάζεται να γίνει αναφορά καθώς η ομάδα ουσιαστικά δε μπήκε σε αυτό.

Γενικά τα μόνα θετικά από το παιχνίδι ήταν η παρουσία περίπου 2000 οπαδών στο κλειστό της Γλυφάδας αλλά και το πάρα πολύ καλό ντεμπούτο του Sacchi ο οποίος όταν δέσει στην ομάδα μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.

Υγ.: Ακούγεται ότι ο Ερασιτέχνης σκέφτεται τη μετακόμιση του τμήματος στο κλειστό του δήμου Ζωγράφου. Φυσικά αν γίνει θα μιλάμε για μεγάλη κίνηση καθώς ο συγκεκριμένος δήμος είναι από τους πιο πράσινους σε όλη την Ελλάδα και το συγκεκριμένο κλειστό χωριτικότητας 800-1000 ατόμων μπορεί να γίνει άνετα καυτή έδρα και όχι μόνο για τα derby.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου