Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μετά από εσένα ποιος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή πάλι τον τεράστιο Djibril Cisse ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έβγαλε 2 ασίστ κερδίσαμε την Καβάλα στο άδειο ΟΑΚΑ με 4-2 και συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα. Και στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα χωρίς να δείξει κάτι το εκπληκτικό ήταν ακόμα πιο βελτιωμένη έχοντας και τον Govou σε καλή μέρα οι καλές παρουσίες του οποίου είναι απαραίτητες για τη συνέχεια.

Αν και για ένα ακόμα παιχνίδι η άμυνα φρόντισε να μας δείξει από το 3ο μόλις λεπτό ότι θα είναι αυτή που όλοι... αγαπήσαμε, μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε με τον Κατσουράνη και κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα με γκολ του Cisse στο 31'. Η ισοφάριση σε 2-2 από την Καβάλα στο τέλος του ημιχρόνου δε σήμαινε και πολλά όπως απεδείχθη καθώς στο 64' έγινε το 3-2 με έυστοχο χτύπημα πέναλτυ του Cisse και το παιχνίδι τελείωσε στο 82' με γκολ του Xριστοδουλόπουλου έπειτα από πάσα του Cisse.

Ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την αεκ την Τετάρτη για το Κύπελλο με το σκορ πρόκρησης να είναι επιτακτικό και σ' αυτό το παιχνίδι δε χωράνε δικαιολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου