Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά


Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός μετά από 4 χρόνια μέσα στο ΟΑΚΑ από τον γαύρο με 61-65. Όπως φαίνεται και από το σκορ το παιχνίδι ήταν κλειστό και βασίστηκε κυρίως στην άμυνα και στην... αστοχία του Παναθηναϊκού. Ίσως να μιλάμε για ένα από τα χειρότερα παιχνίδια επιθετικά των 5άστερων. Κάτι ο πυρετός του Διαμαντίδη, κάτι η μεγάλη απουσία του Nicholas ο οποίος αστόχησε σε καθοριστικά σουτ παρ' όλη την καλή του εμφάνιση, έδωσαν την ευκαιρία στου αιώνιους δεύτερους να πάρουν το παιχνίδι. Φυσικά αναφορά πρέπει να γίνει στον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ που είχε την ιδέα να πετάξει φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που η ομάδα είχε αποκτήσει ρυθμό με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.

Προσωπικά δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος και πιστεύω ότι ο κύριως λόγος που ηττηθήκαμε σήμερα ήταν το κακό timing πολλών θεμάτων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι τουλάχιστον το Double θα είναι πάλι δικό μας στο τέλος της χρονιάς.

Υ.γ.: Για τον Χωψονίδη δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του. Οι τίτλοι που θα ξανασηκώσουμε στο τέλος θα είναι η υχηρότερη απάντηση γι' αυτόν και τα λεφτά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου