Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Και τώρα προχωράμε

Με ένα αναμενόμενο σκορ θα λέγαμε, γυρνάει η ομάδα μας από τη Βαρκελώνη όπου και γνώρισε την ήττα με 5-1 από την αστρονομική (χωρίς υπερβολή) Barcelona. Από την αρχή φάνηκε ότι η ήττα από την Ηercules ήταν "διάλειμμα" για την Barcelona και έδειξε ότι θα κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε βέβαια την τύχη να προηγηθούμε στο 20ο λεπτό μετά από εκπληκτική συνεργασία Cisse και Govou με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η χαρά κράτησε μόλις για 2 λεπτά. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη λίγο-πολύ...
Το θετικό είναι ότι η Κοπεγχάγη κέρδισε με 1-0 την Rubin πράγμα που σημαίνει ότι με δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τις συγκεκριμένες δύο ομάδες κάνουμε τεράστιο βήμα για τη δεύτερη θέση.
Το Champions League παγώνει λοιπόν για τις επόμενες δύο εβδομάδες και επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα όπου το Σάββατο στις 7.30 έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην Καβάλα.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα...Δεν παίζεται!!Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα πέντε γκολ όμως δεν είναι αυτά επί του παρόντος. Πάμε δυνατά να κερδίσουμε την Καβάλα και μετά να κάνουμε το 2χ2 στα ματς με Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή