Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ξυπνήστε όσο είναι καιρός!

Για ένα ακόμη παιχνίδι απογοήτευσε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Καβάλα με την τοπική ομάδα. Η απόδοση της ομάδας ήταν πραγματικά πολύ κακή από το 25' και μετά και μπορούμε να πούμε ότι σώθηκε χάρη στον Τζόρβα ο οποίος ήταν θετικότατος σε κάποιες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Παναθηναϊκός είχε την ευτυχία να προηγηθεί στο 12ο λεπτό μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Νίνη στον Cisse ο οποίος κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Καβάλας. Δυστυχώς η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη όπου και οι παίκτες μας επαναπαύτηκαν στο 1-0. Η Καβάλα όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτή την επανάπαυση των πράσινων και από το 25' και μετά ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή μας όπου η μπάλα βρήκε δύο φορές το δοκάρι μετά από παρέμβαση του Τζόρβα. Ό,τι δεν κατάφερε σε εκείνη τη φάση η Καβάλα το κατάφερε στις επόμενες δύο φάσεις στο 30' και στο 33' όταν και πέτυχε δύο γκολ μετά από αδράνεια της άμυνας.
Στο ημίχρονο ο Νιόπλιας πέρασε τον Luis Garcia στη θέση του Govou, μία κίνηση που όπως φάνηκε ήταν πολύ σωστή καθώς η παρουσία του πρώτου ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της ομάδας, όχι όμως σε σημείο ικανό για να πάρει και τη νίκη όπως έδειξε και το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή απειλώντας κάποιες φορές αλλά όχι σημαντικά. Η Καβάλα μάλιστα είχε μια τεράστια διπλή ευκαιρία στο 77' να κάνει το 3-1 αλλά ο Τζόρβας πραγματοποίησε δύο πάρα πολύ καλές επεμβάσεις. Αφού δεν έγινε εκεί το 3-1, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα πάλι με τον Cisse ο οποίος πήδηξε στο... θεό για να πάρει την κεφαλιά με την οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καβάλας. Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν αναμενόμενη καθώς οι βιαστικές κινήσεις στέρησαν ίσως ένα πολύτιμο τρίποντο.
Καλύτεροι παίκτες για την ομάδα μας οι Cisse, Luis Garcia και Tζόρβας (αν και φέρει σημαντική ευθύνη για το πρώτο γκολ της Καβάλας) ενώ χειρότερος ήταν ο Βύντρα.
Ο κόσμος από την πλευρά του ήταν συγκλονηστικός δημιουργώντας την Καβάλα σε... Λεωφόρο.
Επόμενος αγώνας με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ...
Υ.Γ.: Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν συμπλοκές των οπαδών μας με τις δυνάμεις των ΜΑΤ χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια των συμπλοκών αυτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου