Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ!

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ο Γ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να κλείσει τους συνδέσμους των οπαδών του Παναθηναϊκών και φαίνεται πώς τα ίδια χούγια υιοθετεί και ο δημήτρης γιαννακόπουλος ο οποίος έστειλε απειλή μήνυσης στους Green Web Fans.
Ειδικότερα απείλησε τον σύνδεσμο ότι θα τον μηνύσει αν δεν του δώσουν τα στοιχεία και τα IP κάποιων χρηστών του συγκεκριμένου forum επειδή όπως υποστηρίζει, θίγουν την υπόληψή του, επειδή του κάνουν καλοπροέραιτη κριτική.
Προφανώς ο δημητράκης θέλει να φιμώσει και να πολεμήσει το υγιηέστερο κομμάτι του Συλλόγου επειδή θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού και όχι το δικό του!


Η απάντηση των Green Web Fans ήταν άμεση:
Πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έστελνε εξώδικα στους συνδέσμους. Ποιός να το φανταζόταν ότι μετά από τόσο καιρό η ενέργεια αυτή θα έβρισκε μιμητή και μάλιστα αυτή τη φορά το εξώδικο θα είχε την υπογραφή "Γιαννακόπουλος". Μάλιστα λοιπόν!!! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με εξώδικο που απέστειλε απειλεί ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των Green Web Fans αν δεν του παραδώσουμε στοιχεία συγκεκριμένων χρηστών του forum οι οποίοι όπως ισχυρίζεται θίγουν την τιμή και την υπόληψή του με τα όσα γράφουν εναντίον του στον δημόσιο χώρο συζήτησης που παρέχουμε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά, τόσο για το ανυπόστατο των "κατηγοριών", όσο και τα λοιπά ανακριβή στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό. Αυτό είναι το πολύ εύκολο και αν χρειαστεί θα το κάνουμε! Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε το αίσθημα της προδοσίας. Προσπάθησαν διάφοροι και στο παρελθόν να μας κλείσουν το στόμα. Σε πολλούς δεν άρεσε η σκληρή κριτική και η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όμως (ακόμα και ο ανώνυμος) ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ! Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα άλλο. Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφουμε προς τον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (και πατέρα ΜΑΣ) και τον θείο του (και επίσης πατέρα ΜΑΣ) δεν μας το επιτρέπει.


Green Web Fans

( http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2769 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου