Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πληρώνοντας τα λάθη του καλοκαιριού

Το χθεσινό 0-2 από την Κοπεγχάγη είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περιμέναμε αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι που μας έκανε εντύπωση. Καταφέραμε να χάσουμε από μία ομάδα της Δανιάς με κάτω τα χέρια...
Η αρχή βέβαια ήταν διαφορετική, μιας και οι παίχτες μας είχαν σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά ανούσια. Καθώς πέρναγε η ώρα μάλλον πίστεψαν ότι η μπάλα θα μπει μόνη της μέσα έχοντας μόνο τον Luis Garcia να προσπαθεί πολύ. Όλα αυτά μέχρι το 28' όταν ο N'Doye βγήκε αρκετά πλάγια με τη μπάλα και ο Τζόρβας έκανε μια έξοδο δίχως λογική δίνοντας την ευκαιρία στον πρώτο να σκοράρει χωρίς δυσκολία. Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να φαίνεται η διάλυση με μόνη εξαίρεση ένα σουτ το Leto που κοντράρε και βγήκε λίγο κόρνερ. Στο 37' ήρθε και το 0-2 όταν μετά από φάουλ του Vingaard η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Τζόρβα πάλι μετά από λάθος εκτίμησή του.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χάλια όταν μόλις στο 50' αποβλήθηκε ο Gilberto με δεύτερη κίτρινη για χέρι. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε κανένα νόημα, με εξαίρεση το δοκάρι της Κοπεγχάγης(!) στο 70', και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι ο Νιόπλιας έβγαλε τον, αρνητικό είναι αλήθεια, Νίνη για να βάλει τον Plesis ο οποίος όμως είναι αμυντικός χαφ!
Όπως είναι φανερό, τώρα πληρώνονται τα λάθη του καλοκαιριού (δηλαδή τους 3 μήνες του Τζίγγερ) και δηλώσεις του στυλ "έχουμε το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ" κλπ, η τσιγκουνιά στην άμυνα όταν και για λίγες χιλιάδες ευρώ δεν έκλεισαν τον Gallas και προτιμήσαν τον Boumsong, η κάκιστη προετοιμασία με γυμναστή αναξιόπιστο, και πολλά άλλα... Η ομάδα φαίνεται ότι θέλει χρόνο αλλά και πειθαρχία στα αποδυτήρια (έτσι κ. Νιόπλια;). Εμείς θα είμαστε στο πλευρό της και στις χαρές και στις λύπες αλλά θα είμαστε επίσης εδώ για να κρίνουμε τα κακώς κείμενα.
Όπως και χθες που ο κόσμος ήταν πραγματικά απίστευτος κάνοντας "διαλείμματα" μόνο λίγο μετά το 0-2.. Κατα τ' άλλα η φωνή και οι σημαίες δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και στην αρχή πραγματοποιήθηκε μια πολύ καλή χορογραφία.
Πλέον προχωράμε αλλά δεν υπάρχουν δυνατότητες για απώλειες! Επόμενος αγώνας την Κυριακή στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου