Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε?

Ζήτησε η ΕΠΟ συγνώμη από τον Καλόπουλο και τους βοηθούς του στο derby με τον γαύρο στο τηγάνι επειδή θύμωσε ο Μαριδάκης! Πάμε καλά? Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον "άνθρωπο"? Γιατί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε? Τη διαφορετικό είχε η υπόθεση Δαλούκα και η ΕΠΟ δε ζήτησε ούτε ένα συγνώμη και μάλιστα τον ξαπόστειλε?

Ο μαριδάκης πλέον έχει την απόλυτη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει. Βγαίνει και κάνει δηλώσεις ότι αν θέλει θα στείλει τον κόσμο του οσφπ στους δρόμους (οι ίδιοι οι γαύροι δεν έχουν πρόβλημα με αυτόν που τους αντιμετωπίζει ως πρόβατα?) και λειτουργεί ως απόλυτος άρχοντας στην Ελλάδα. Και κατά τ' άλλα τον πείραξε που το Σάββατο όλο το ΟΑΚΑ έβριζε τη μάνα του. Και λίγα της λέγανε καριόλη!

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του περιοδικού Humba!


Η τραπεζαρία άδειασε από τα περιττά αντικείμενα, η τσόχα στρώθηκε (αφού είχε σιδερωθεί προσεκτικά) και τα χνούδια που εμποδίζουν την κίνηση των παικτών απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια ενός ξυραφιού. Οι Γερμανοί Ultras είχαν γεμίσει από νωρίς ασφυκτικά το νότιο πέταλο παραδίνοντας μαθήματα οπαδικής κουλτούρας και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του μοντέρνου ποδοσφαίρου και των μέτρων καταστολής. Λίγο πριν την έναρξη του παραδοσιακού ντέρμπι της Τεχεράνης, μεταξύ της Περσέπολις και της Εστεγκλάλ, τιμήθηκε ο τερματοφύλακας-ήρωας της Δυναμό Κιέβου, Νικολάϊ Τρούσεβιτς. Όρθιοι στην κερκίδα των επισήμων, οι επίτιμοι καλεσμένοι από το χώρο του μπάσκετ, ο Τζο Χάμοντ (ένας από τους καλύτερους παίκτες αλάνας στις ΗΠΑ) και ο Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ (από τους πιο ενδιαφέροντες Αμερικάνους μπασκετμπολίστες παίκτες των τελευταίων δεκαετιών), καταχειροκρότησαν τον Νικολάϊ. Οι βιντεοθόνες σταμάτησαν να μεταδίδουν πλάνα από την ένδοξη (χάρτινη) καριέρα των Μπεν Λίπερ, Έρικ Καστέλ, Ρόι Ρέις και άλλων μεγάλων ποδοσφαιρικών (χάρτινων) ηρώων. Όλα ήταν έτοιμα. Ένα ακόμα τεύχος (το τέταρτο παρακαλώ) ξεκινούσε…

Περισσότερες πληροφορίες στο www.humbazine.gr

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους











Για την ιστορία, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήρθε 1-1 και για τον Παναθηναϊκό σκόραρε ο Govou.

Άνετη στη νίκη στον άδειο Τάφο

Στην τελευταιά αγωνιστική κεκλεισμένω των θυρών στον Τάφο, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κέρδισε με 75-55 τον γαύρο κώλου επιστρέφοντας στις νίκες. Για μία ακόμα φορά κορυφαία ήταν η Μαρτζινεάν με 24 πόντους. Επόμενο και πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Βύρωνα με τον Αθηναϊκό

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 43-28, 57-36, 75-55

Όπως και στη Χίο

Όπως και στη Χίο έτσι και τώρα στο ΟΑΚΑ με την ίδια ομάδα, η ισοπαλία (6-6) ήρθε ελέω διαιτητών, και αν στο νησί η ουσιαστική σφαγή έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα, τώρα συνέβαινε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά ο Παναθηναϊκός στο πόλο φέτος έχει δείξει ότι δε μασάει και προχωράμε αν και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε στην κορυφή τον γαύρο μετά το Χ στη Ν. Σμύρνη με τον πανιώνιο. Πλέον είμαστε 3 με έναν βαθμό πίσω από τη Βουλιαγμένη με την οποία παίζουμε στην επόμενη αγωνιστική. Πρώτος σκόρερ για το Τριφύλλιο Τσόκας με 3 γκολ ενώ 2 είχε ο Γ. Αφρουδάκης και 1 ο Σάριτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 2-3, 0-1

Και τώρα Malaga και γαύρος

Εύκολα όπως αναμενόταν πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Μαρούσι κερδίζοντας με 57-98 μπροστά στο κόσμο του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βουγιούκα με 21 πόντους ενώ ακολούθησαν Nicholas και Περπέρογλου με 14 έκαστως. Όλη προσοχή στρέφεται πλέον στο παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία την Τετάρτη και φυσικά αμέσως μετά στον τελικό του Κυπέλλου με τον γαύρο την άλλη Κυριακή.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 28-53, 41-73, 57-98

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία στη Super-League

Καλείται ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρευρεθεί την Παρασκευή στις 14:00 στα γραφεία της Super League, Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι για μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εναντίον των αθλιοτήτων που επιτρέπουν και συγκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της λίγκας.

Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να ξεχαστούν και να κουκουλωθούν τα γεγονότα όπως γίνεται την τελευταία 15ετία. Σε αυτήν την κωμωδία που ονομάζουν πρωτάθλημα πρέπει να επέλθει ή η οριστική κάθαρση ή η οριστική διακοπή.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΡΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13

Τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο


H φωτογραφία είναι σημερινή από παιδιά που επισκέφτηκαν την Παιανία και έδειξαν την αγάπη τους στο Djibril Cisse. Η συνέχεια το Σάββατο.

Υπόδειγμα "ήθους" από τον Τσουκαλά...

Cisse: Είμαι πραγματικά υπερήφανος που φοράω τα χρώματα αυτής της ομάδας

"Φίλοι μου,
Ο κόσμος ρωτάει πολλά πράγματα για μένα τις τελευταίες μέρες, αλλά στις περισσότερες ερωτήσεις δεν έχω απάντηση. Νιώθω τόσο περίεργα από το περασμένο Σάββατο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που παίζω, όμως μέσα από τις φωτογραφίες του παιχνιδιού και τα βίντεο φαίνεται πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ό,τι έγινε, έγινε... Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτούς.

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Είμαστε διατεθειμένοι να επιβεβαιώσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το χρωστάμε στους οπαδούς μας, στους προπονητές μας και σε εμάς. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και όλους και είμαι πραγματικά υπερήφανος που φοράω τα χρώματα αυτής της ομάδας.

Είμαστε όλοι μαζί... σαν μια οικογένεια. Αδιαίρετοι και όλοι ξέρουν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Σας περιμένουμε το Σάββατο για το παιχνίδι...

Ο δικός σας Τζιμπρίλ"

Αυτά έγραψε ο Djibril Cisse στο blog του στο gazzetta.gr. Για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκός!

Χωρίς οπαδούς το derby για το βόλλεϋ γυναικών στις 7/3

Εξαιτίας της μαλακίας των γαύρων στο Καραϊσκάκη μας πήρε και εμάς η μπάλα κι έτσι το derby για το βόλλεϋ γυναικών με τον γαύρο στο Μετς στις 7/3 θα γίνει με παρουσία μαθητών και αθλητών. Το ίδιο ισχύει και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου για το βόλλεϋ ανδρών στου Ρέντη. Το συμπέρασμα είναι ότι επειδή κάποιοι έχουν αέρα μέσα στο κεφάλι τους, δε θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και αν χάσουμε ποιος θα ευθύνεται?

Ήττα-shock

Τραγική ήττα χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ από την Lietuvos Rytas με 67-68 που δείχνει την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτό το διάστημα. Όταν σ' ένα ολόκληρο παιχνίδι έχεις 2/16 τρίποντα και 28-41 τα ριμπάουντ υπέρ της Lietuvos καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Γιαννακοπουλαίοι από τη στιγμή που άρχισαν να χώνονται στην ΠΑΕ με σκοπό να κερδίσουν σε προσωπικό συμφέρον, το μπάσκετ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι καταστάσεις στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ καλώς ή κακώς πλέον είναι αλληλένδετες. Από πέρσυ φαινόταν αλλά πλέον κάνει μπαμ το κακό που έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο τμήμα και ελπίζουμε να μη συνεχιστεί μόνο. Αν χρειαστεί θα ξαναγίνει αναφορά στο Δημητράκη και στους φίλους του (βλ. τουλούμπας).

Όσον αφορά τον κόσμο χωρίς να είναι πολύς η παρουσία του κρίνεται ικανοποιητική καθώς οι 7.000 που βρέθηκαν στο κλειστό, μέρα απεργίας των Μ.Μ.Μ και με την απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων μέχρι το απόγευμα στο Κέντρο, μόνο λίγοι δεν κρίνονται.

Έχει μείνει ένα παιχνίδι πλέον, αυτό στη Μάλαγα και το ενδεχόμενο ήττας απλά δεν υπάρχει, καθώς με ήττα όσο πιθανό είναι βγούμε 2οι άλλο τόσο πιθανό είναι να βγούμε και 3οι και κατά συνέπεια εκτός Play-Offs! Oπότε το παιχνίδι στην Ισπανία σε μία βδομάδα είναι ίσως το σημαντικότερα της χρονιάς μέχρι τώρα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Όχι νίκη στα χαρτιά!

Ακούγονται πολύ τις τελευταίες μέρες οι ποινές που σύμφωνα με τον κανονισμό, θα υποστεί η ΠΑΕ ολυμπιακός. Αυτές οι ποινές αναφέρονται κυρίως στον μαριδάκη που λόγω των δηλώσεών του αλλά και της συνολικής παρουσίας του, ο ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με εμάς, να δεχτεί πολλές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, να του αφαιρεθούν βαθμοί ενώ έχει ακουστεί μέχρι και υποβιβασμός. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ποινή θα είναι μεγάλη, αλλά αν εφαρμοστεί ο κανονισμός ΔΕΝ θέλω να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Όλοι είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέσα στο τηγάνι με τη μαγκιά του. Τα παιχνίδια και τα Πρωταθλήματα στα χαρτιά δεν είναι για 'μας. Θα ήταν καλύτερο να επαναληφθεί το παιχνίδι αλλά κι αυτό φαντάζει αδύνατο. Όπως και να 'χει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του δεν πρέπει να το αφήσουν να περάσει έτσι όπως τόσα στο παρελθόν.

Say no to racism!

Η εφημερίδα Goal καθώς και το site της το sentragoal.gr, έβγαλαν στην επιφάνεια ένα ρατσιστικό συμβάν που συνέβει σε έναν αγώνα χάντμπολ παίδων όταν βρέθηκαν στο στόχαστρο δύο Αλβανοί παίκτες του Πανελληνίου. Σε συνδυασμό με τις ρατσιστικές ιαχές από τους γαύρους το Σάββατο προς τους έγχρωμους παίκτες του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα του Cisse, δείχνουν ότι ο ρατσισμός έχει αρχίσει να καταλαμβάνει ένα μεγάλο (όχι τεράστιο αλλά μεγάλο) κομμάτι του αθλητισμού και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσει. Ας σκεφτούμε και το ότι δε γίνεται να είμαστε ρατσιστές και να έχουμε για θεούς έγχρωμους παίκτες αλλά να έχουμε και αδέρφια μας στην κερκίδα που ζουν για την ίδια ομάδα που έχουν όμως άλλη εθνικότητα. Και για μία, ίσως και μοναδική, φορά θα συμφωνήσω με το εξώφυλλο εφημερίδας, συγκεκριμένα της Goal.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΣ ΘΥΡΑΣ 13 22/02/2011

Η φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ΣΤΗΜΕΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει καταντήσει εδώ και 15 χρόνια τουρνουά του πιο βρώμικου σωματείου και των σταθερών και κινητών δορυφόρων του, το βράδυ του Σαββάτου έδωσε ακόμα μια μεγάλη παράσταση σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Μια παράσταση που όπως έχουμε μάθει τα τελευταία 15 χρόνια έχει τους ιδίους πρωταγωνιστές, τα ίδια πρόβατα χειροκροτητές και εννοείται τα ίδια θύματα. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΝΟΘΕΥΤΗ «ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ» ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ξεβράκωσαν όλο το σύστημα μέσα στον ίδιο τους τον υπόνομο. Δε μάσησαν και έφυγαν θριαμβευτές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ!!!!

Τα ψέματα τέλειωσαν. Αυτή τη φορά οριστικά.. Το να καταγγείλουμε απλώς τη βρωμιά και τη δυσωδία που αναδύει ο γαύρος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το σωματείο καθρέπτης της Ελλάδας της λαμογιάς και των σκανδάλων ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Η ομάδα του πράκτορα και του δημοσίου, που σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της προηγμένης Ευρώπης θα ήταν τουλάχιστον στη δ’ κατηγορία και θα είχαν αφαιρεθεί όλοι οι κάλπικοι τίτλοι που δήθεν κατέκτησε, που με διάφορες περίεργες συναλλαγές περνάει σταδιακά στα χέρια ενός τύπου που τα έχει χαμένα και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του, με σπασμένα τα φρένα της ασυδοσίας, τους θράσους και της ευθύτατης πρόκλησης. Όλη η χώρα τους ξέρει, όλη η χώρα τους σιχαίνεται. Από προχθές μάλιστα, άρχισαν να ξυπνάνε ακόμα και μερικά δικά τους πρόβατα. Το να καταγγείλουμε τους άθλιους μηχανισμούς και τα παραμάγαζα που έχουν στήσει για να παίρνουν κάλπικους τίτλους δεν είναι αρκετό. Το να καταγγείλουμε τους μηχανισμούς προπαγάνδας που έχουν φυτέψει στο σύνολο των μέσων μαζικής (γαυρο)ενημέρωσης δεν είναι επίσης αρκετό. Το να καταγγείλουμε τον ψυχοπαθή και επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την κοινωνία νέο τους ηγέτη τους αποτελεί σίγουρα ένα θέμα. Ο θρασύτατος αυτός υπάνθρωπος αυτός που επί μήνες αλωνίζει ως Καίσαρας μέσα από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαδίκτυο προκαλώντας με κάθε του λέξη, δημιούργησε τέτοια άβυσσο μίσους και φανατισμού, έσπειρε ανέμους και δυστυχώς, φοβόμαστε ότι δεν θα θερίσει θύελλες, θα θερίσει ΑΙΜΑ. Προσέξτε, δεν απειλούμε σε καμία περίπτωση !!! Λέμε όμως ότι θα συμβεί. Ξεχάστε εδώ και τώρα ότι θα περάσουν οι μέρες και θα καταλαγιάσει ο πανικός. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. Αυτό που εδώ και 15 χρόνια συμβαίνει θα πάρει τέλος. Καταρχήν, το κάλπικο αυτό πρωτάθλημα δεν πρέπει να τελειώσει. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, Ή ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το πρωτάθλημα αυτό είναι του Παναθηναϊκού και θα του ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ, πάει και τέλειωσε. Αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του μισητού σωματείου από τα αρμόδια εγχώρια και διεθνή όργανα. Όχι μόνο για όσα έγιναν το Σάββατο, αλλά πλέον για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος ομάδων και των θεσμών. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.. Καταργήστε όλους τους πουλημένους θεσμούς και τα πρόσωπα που συνθέτουν σήμερα αυτό που αποκαλείται «Ελληνικό ποδόσφαιρο». Απαιτούμε τη δημιουργία νέου συνεταιρισμού ομάδων και την έναρξη ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ από την επόμενη σεζόν.

Τα έχουμε δει όλα, από Παπαδάκους και Τεβεκέληδες, από Παπουτσέληδες μέχρι Ευθυμιάδηδες, από Ριζούπολες μέχρι Τσιρώνηδες και Μπαλώκες και στη μέση τα επιδοτούμενα πρόβατα, τον Μώραλη ο οποίος στο μεταξύ (τόσο θρασύς), παραδέχτηκε πως στη Ριζούπολη έγινε προμελετημένος εκφοβισμός παικτών (!!!!!). Σε άλλη χώρα και μόνο η δήλωση αυτή θα είχε ποινή υποβιβασμό, αφαίρεση τίτλου και ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Αν υπήρχε ένας εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα… Ποιος εισαγγελέας; με αβάντες πολιτικών, βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων που συνωστίζονται γύρω από τους κατά καιρούς ευνοούμενους προέδρους του ολυμπιακού και γύρω γύρω κάνουν πάρτι δισεκατομμύρια δημοσίου χρήματος; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ! Με πρώτον από όλους τον έφηβό σας τον Τασούλη. Τράβα να παρηγορήσεις καμιά χήρα, μεγάλε μαμιά!!!

Ως εδώ ήταν. Η Κρατική τηλεόραση πήρε μια πρώτη γεύση και φάνηκε ότι χαμπάρι δεν πήραν! Δεν πειράζει, θα πάρουν… ΒΙΑΣΜΟΣ της κοινής γνώμης τέλος. Εκατοντάδες απόφοιτοι των διαφόρων δημοσιογραφικών σχολών του κώλου που τελειώσατε με υποτροφίες του πράκτορα και κατακλύσατε τα μέσα, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. Όλο το σινάφι σας που βγάζει πρωτοσέλιδα προκαλώντας την οργή του κόσμου, που πλασάρει άρθρα με τον μανδύα της αντικειμενικότητας που μόνο ως εμετικά προπαγανδιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Προκαλείτε τον κόσμο και πυροδοτείτε την έκρηξη του με το αλισβερίσι που έχετε κάνει επάγγελμα τα τελευταία 15 χρόνια. Ακόμα κ τώρα μετά τα όσα έχουν γίνει συνεχίζετε να σφυρίζετε αδιάφορα προσπαθώντας να καλύψετε το αφεντικό σας μιλώντας για το θέαμα και γενικά για την βία.. Ποτέ δεν θίξατε τους πραγματικούς υπευθύνους, ποτέ δεν κάνατε το επάγγελμα σας λειτούργημα όπως λέτε ότι είναι. Έμποροι μιζέριας, προκλήσεων και αβάντας είστε με κερασάκι τα κροκοδείλια δάκρυα όταν η στιγμή το απαιτεί...Το τσουβάλιασμα και η αποποίηση ευθυνών όταν το σωματείο που υπηρετείτε κάνει τα γνωστά πλέον σε όλη την Ελλάδα αίσχη έχει γίνει πρώτη φύση σας. Ο κόσμος σας ξέρει και σας έχει καταλάβει.. Πλέον δεν πείθετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η πολιτεία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ... Βίκτωρες, Θωμάδες και Πανόπουλοι πτωχεύσατε ... Αν δεν το καταλάβατε ήδη, θα έρθει η στιγμή που θα το καταλάβετε.

Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει συγχωροχάρτια ή να ξεχάσει. Τα ψέματα και η προπαγάνδα τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα. Ή ΑΛΛΑΖΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. Το χάιδεμα των προβάτων εις βάρος όλων μας δεν θα συνεχιστεί. Το κόκκινο παρακράτος που εσείς γιγαντώσατε με τις αβάντες και τα σωσίβια που κατά καιρούς προσφέρετε έφτασε στο τέλος του. Το ποτήρι της οργής και της αδικίας ξεχείλισε και πλέον είναι αργά για δάκρυα και για αντικειμενικές προσεγγίσεις.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ(?) ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, τότε είστε συνυπεύθυνοι για όσα επακολουθήσουν.

Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ όσο δεν ξεβρωμίζει ο ο τόπος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα που τροφοδοτεί σταθερά την εθνική ομάδα και της έχει δώσει ευρωπαϊκό τίτλο να έχει τέτοια αντιμετώπιση και να δέχεται τέτοιον πόλεμο και όλοι να κάνουν πως δεν βλέπουν και πως δεν ακούν.

2. Πράξτε τα δέοντα ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ τους ΌΡΟΥΣ για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ, ο κόσμος θα είναι διπλά σε όποιον πάρει αυτή την απόφαση διότι εδώ δεν μιλάμε απλά για έναν αγώνα, μιλάμε για το σχέδιο εξόντωσης που έχουν βάλει μπροστά έτσι ώστε να διαλύσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανένα άλλοθι σε αυτή την φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα. Με ή χωρίς συμμάχους.

3. Όπως προαναφέραμε, μπείτε μπροστά ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας νέας κατάστασης στο χώρο. Αρκετά με την αρρώστεια που επέβαλλε το παρακράτος του ολυμπιακού.

4. Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

5. Η δήλωση του Μώραλη για τρομοκρατία στο ματς της Ριζούπολης δεν πρέπει να περάσει έτσι. Με αυτήν πρέπει να ασχοληθεί ο κάθε αρμόδιος εισαγγελέας.

6. Καλούμε, επίσης, τον κάθε αρμόδιο εισαγγελέα να εξετάσει όλες τις εφημερίδες (πολιτικές και αθλητικές) λίγες μέρες πριν το ντέρμπι ώστε να διαπιστώσει ευθύνες για τους εκδότες αυτών.

7. Κρατήστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ, τον Λέτο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα. Και για να μην αδικούμε κανέναν, ΌΛΟΙ όσοι πατήσατε το Σάββατο το βράδυ εκεί μέσα, είστε ΆΞΙΟΙ να φοράτε αυτή τη φανέλα. Έτσι σας θέλουμε πάντα! Θα σας το λέγαμε ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, οργανωμένο η μη, ενεργό η ανενεργό σε Παναθηναϊκή συστράτευση. Καλούμε τον παναθηναϊκό κόσμο να γίνει πάλι οδηγός των εξελίξεων και οδηγός της κάθαρσης από την βρώμα και την δυσωδία. Μη μασάτε από την προπαγάνδα. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΛΩΝ. Σταματήστε τη διχόνοια μεταξύ σας και πράξτε τα αυτονόητα.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και άπαντες πρέπει να είμαστε διπλά αλλά και να γίνουμε ασπίδα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανείς δεν πρέπει να κάνει πίσω, κανείς δεν πρέπει να λιγοψυχήσει. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει την δύναμη του και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του συλλόγου όπως τους αρμόζει. Ο σύλλογος που πρεσβεύει την αξιοκρατία, την ευγένεια, την κουλτούρα και τον σεβασμό ήρθε η στιγμή να γίνει οδηγός αλλαγής και μπροστάρης της κάθαρσης. Μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει αυτό και θα το κάνει. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟ - ΚΕΔ - ΜΜΕ.

ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΩΡΙΑ…

Το Σάββατο ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να έρθει στη Λεωφόρο σε μια ανεπανάληπτη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα καταλήξει στο ΟΑΚΑ, για να αποθεώσουμε τους θριαμβευτές του ντέρμπι και αληθινούς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Τους παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και να ακουστεί η ιαχή μας σε όλο το λεκανοπέδιο. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Υ.Γ.: Η φαρσοκωμωδία αυτή δεν έχει τέλος και μόλις γίναμε μάρτυρες μίας νέας "πράξης" στο θεατρικό σκηνικό που έχει στήσει ο αρχιτσοπάνης με την αρωγή των ΜΜΕ, στην οποία μας τείνει χείρα φιλίας για το... καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Για να μην αναγκαστούμε λοιπόν μετά την... "χειραψία" να μετρήσουμε τα δάκτυλά μας καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο και κυρίως απαιτούμε από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αγνοήσουν τα "κροκοδείλια δάκρυα" και να μην έχουν καμία απολύτως συνδιαλλαγή με τους κατά συρροήν βιαστές του Ελληνικού αθλητισμού. Όσο προφανές είναι ότι η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν επικοινωνιολόγων σε συνεννόηση με τους δημοσιογράφους που την έκαναν αμέσως πρώτο θέμα εν μέσω τυμπανοκρουσιών, άλλο τόσο προφανές είναι ότι το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να προκύψει μόνο με τον αποκλεισμό και την απομόνωση του σωματείου της μπόχας.

Ε, όχι! Δεν το πιστεύω!


Μετά από 8 χρόνια ακόμα και στον γαύρο παραδέχτηκαν ότι ήταν προμελετημένα τα γεγονότα της Ριζούπολης. Αλλά φυσικά σιγά μη γίνει τίποτα...

Η δήλωση του Μόραλη στον Σκάι:
“Το μόνο μεμπτό από την μεριά μας σαν Ολυμπιακός, είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε από την είσοδο των οπαδών, ενώ δεν θα έπρεπε. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει.”

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

(Μ)πέο σε πήρανε χαμπάρι και οι γαύροι του Βόλου

Μετά (και) τις χθεσινές αλητείες του (Μ)πέου στο Βόλο όταν ο ολυμπιακός Βόλου ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον ηρακλή και την παραίτηση Τσιώλη, οι οπαδοί της ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν στην πόλη του Βόλου τα οποία ανέφεραν το εξής:

«Ο Ολυμπιακός (Βόλου) δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όχι άλλος ηθικός ξεπεσμός. Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια. Σεβάσου μας ή φύγε. Δεν θέλουμε μαγαζάκι του Μαρινάκη. Η ιστορία του Βόλου δεν είναι για πούλημα. Ο Βόλος ανήκει στο λαό του. Δεν θα γίνει παράρτημα κανενός. Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά.
Αδέσμευτη Θύρα 1»

Μπράβο στους οπαδούς του ολυμπιακού Βόλου που έστω και αργά δείχνουν μια άλφα αξιοπρέπεια ως προς το να είναι παράρτημα της τρούμπας.

Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι

“Το IQ του όχλου, ισούται με το IQ τού πιο ηλίθιου συμμετέχοντα σ’αυτόν, διαιρεμένο δια τού πλήθους του.”

Terry Pratchett

… και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα χτες το βράδυ. Για ένα ακομα βράδυ που ένα μάτσο ηλίθιων σε γήπεδο και εξέδρες βάλθηκαν να αποδείξουν οτι είναι η ντροπή του ζωικού βασιλείου. Ένας όχλος χωρίς νοοτροπία και ιδανικά. Ένας όχλος με μοναδική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφρόντων του παχύδερμου αφεντικού του, με αντάλλαγμα λίγο “χάιδεμα αυτιών”. Μόνο εσείς θα μπορούσατε να χαρείτε μια τέτοια “νίκη”. Μια “νίκη” που συμβαδίζει με το κόμπλεξ και την πουστιά που υπάρχουν χαραγμένα στο λιμανίσιο DNA σας. Ενα ξεφτυλισμένο DNA απο το οποιο απουσιάζει παντελώς η τιμή (μην μπερδεύεστε δεν εννοούμε την τιμή για την οποία ξεπουλιέστε στο εκάστοτε αφεντικό σας).

Ένα αφεντικό που συνεχίζοντας την βρωμερή πορεία του προκατόχου του, αποδεικνύει οτι μόνο σκατένιοι άνθρωποι μπορούν να ασχοληθούν με το σωματείο της τρούμπας. Ένα αφεντικό που σαν καλός νταβατζής διατάσει τα πουτανάκια του και αυτά εκτελούν. Ένας αρχινταβατζής που έχει στήσει ενα κάρο μικρομπουρδελάκια ανα την επικράτεια. Με προέδρους γιουσουφάκια που ανοίγουν τα πόδια στο μεγάλο αφεντικό αλλά το παίζουν κόκκορες και μάγκες (με συνοδεία πάντα φουσκωτών) όταν αγωνίζονται εναντίον άλλων ομάδων. Μια κουστωδία που βγαλμένη από τα “παρατράγουδα” με αρχηγό τον Κατέλη των ελληνικών γηπέδων, καταρίπτει θεσμούς, καταργεί ηθικές αξιές και βιάζει την έννοια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε όλοκληρο το φάσμα του αθλητισμού.

Όλα αυτά είχαν ένα και μόνο αποτέλεσμα:

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 13/4

Έτσι λοιπον, έχουμε και λέμε:

κυριοι μέτοχοι, και αναφερόμαστε σε ΟΛΟΥΣ (μικρους, μεγαλους, παροντες, αποντες κτλ): ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ!

Την επόμενη μέρα το πρωί θα έπρεπε να έχετε δείξει ποσο προσβεβλήμένοι είστε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ αποφασίζοντας τα εξής:

•βαζετε ΟΛΟΙ στην άκρη τους οποιους εγωισμούς και δίνετε ενα τελος στην διοικητικη κριση. Αν δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα τραπέζι όλοι, ας βγει ΕΝΑΣ μπροστα (εσυ με τις περίεργες φόδρες στα σακακια μην χαμογελάς, εννοούμε όλους τους άλλους εκτός από εσένα), ας αναλαβει και οι υπόλοιποι ας βγάλουν τον σκασμό στηρίζοντας τον.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!!

•στις υπόλοιπες αγωνιστικές αυτού του μπουρδέλου που ονομάζεται superleague κατεβάζετε την ομάδα νέων.

•αποδεικνύοντας οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ένας και αδιαίρετος, αποσύρετε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ απο ΟΛΕΣ τις εθνικές ομάδες ΟΛΩΝ των αθλημάτων.

Σχετικά με τους παίχτες της ομάδας μας,

Τόσο καιρό ζητούσαμε νεύρο, πάθος, αίμα πάνω στην φανέλα και τρέλλα για το τριφύλλι. Όλα αυτά τα οποία δείξατε χτες το βράδυ απέναντι στους διορισμένους. Όλα αυτα που αποδεικνύουν οτι τιμάτε την φανέλα με το τριφύλλι. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Γι όλα αυτά για μας ειστε οι νικητές. Γιατί όντας μέλη της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους μάγκες και τους άξιους και να κατακρίνουμε την πουστιά και την τζάμπα μαγκιά. Βαλτε το καλα μεσα στο μυαλο σας οτι εμείς θα σας στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα σας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του σαββάτου με τον Ατρόμητο…
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Και όταν λέμε “τα υπόλοιπα στο γήπεδο” εννοούμε οτι η ΘΥΡΑ 13 των 45 ένδοξων χρόνων ύπαρξης θα αποδείξει οτι έχει γνώμη, κρίση και άποψη. Θα σταθεί δίπλα στους αρχιδάτους παίχτες της ομάδας μας, θα αναγνωρίσει την προσπάθεια τους και θα τους αποθεώσει για τη νίκη τους στο λυόμενο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στον δικό μας Djibril. Έναν παίχτη που κάθε του κύτταρο και κάθε του ενέργεια αποπνέει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Κατανοούμε απόλυτα την ψυχική του κατάσταση και τα όσα βιώνει στην μπανανία στην οποία ζουμε..
Κατανοούμε απόλυτα οτι εχει μάθει διαφορετικά. Εχει μάθει πολυ απλα οτι ο καλύτερος κερδίζει.
Θα πρέπει να κατανοήσει και αυτός οτι αν φύγει θα έχει κάνει το χατίρι σε αυτούς.
Με απλά λόγια όπως αυτός έβαλε πλάτη και πήρε την ομάδα και τη έκανε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που παντα ονειρευόμασταν, έτσι και μεις θα μπούμε ασπίδα για να μείνει!!!

Όσο για σας έμμισθα αρδάκια χαρείτε τώρα και καντε τον αλεκο για όλες τις επίμαχες φάσεις όσο ακόμα μπορείτε. Το έχετε ξανακάνει έτσι κι αλλιώς. Στο βωμό της πρωτιάς εισάγατε το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…” Δεν πειράζει όμως, η ευχή που σας δίνουμε τόσα χρόνια έχει αρχίσει και πιάνει… οι φυλλάδες σας πανε κατα διαόλου (μόνο οι γαβροι ειναι τοσο πρόβατα ώστε να διαβάζουν τις μαλακίες σας), τα πειρατικά σας βυθίζονται, οσα sites και αν ανοίξουν δεν χωράνε άλλους και όσα ξεροκόμματα και αν σας πετάξει ο πόλντο δεν θα σας φτάσουν. Θα ρθει η στιγμή που πιο εύκολα θα βρίσκουν οι γάβροι τους πατεράδες τους στην Αμερική παρά εσείς δουλειά. Τότε είναι που θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ή μήπως πιο νωρίς ;…

Υ.Γ. 1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Υ.Γ. 2 Τώρα παίζουμε μπάλα ΕΜΕΙΣ!!!….

Κείμενο των Ultras Athens για τα γεγονότα του Σαββάτου και όχι μόνο...

To πρώτο μήνυμα δώθηκε. Θα υπάρχει και συνέχεια.


Το πρώτο ηχηρό μήνυμα δώθηκε χθες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν περίπου 2.500 οπαδοί βρέθηκαν χθες βράδυ έξω από την ΕΡΤ και διαμαρτυρήθηκαν εναντίον των ΑΡΔ οι οποίοι παρόλ' αυτά μέσα στην Α(θ)λητικη Κυριακή έδωσαν πάλι ρεσιτάλ.
Επόμενο μήνυμα το Σάββατο όταν και θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η θέση του Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Νικόλαος Ρίσβας για τα γεγονότα του "derby". Αναλυτικά:
ΠΡΟΣ: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη


Ως πολιτικό Προϊστάμενο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης

ΚΟΙΝΟΠ.: Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Ζητείστε να δείτε (αν δεν είδατε ακόμη) το VIDEO της προχθεσινής μετάδοσης από τη ΝΕΤ του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Θα διαπιστώσετε ότι «κάποιοι» μετέτρεψαν την Κρατική Τηλεόραση σε ιδιωτικό κανάλι, που μεταδίδει αγώνες προς τέρψιν των οπαδών του Ολυμπιακού και μόνον!

Δημοσιογράφοι – υπάλληλοι της ΝΕΤ που αμείβονται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αγνόησαν κατάφορα τις στοιχειώδεις Αρχές της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί αντικειμενικότητας της μετάδοσης και του σχολιασμού των αγώνων και… λογόκριναν (!) την εικόνα που όλοι μας βλέπαμε,διαστρεβλώνοντας την αλήθεια του φακού, αποσιωπώντας εκείνα που – κατά την κρίση τους – έπρεπε να αποκρυβούν και μαστιγώνοντας την νοημοσύνη εκατομμυρίων τηλεθεατών!

Και όλα αυτά, γιατί;;; Μήπως, για να ικανοποιηθεί ο νέος «ισχυρός άντρας» ή τάχα για να προστατευθούν τα συμφέροντα της ομάδας, της οποίας τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων έχει η ΝΕΤ;

Κύριε Χυτήρη

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Μέγαρο της Λ. Μεσογείων. Οφείλετε να έχετε άποψη. Αν και άνθρωπος προερχόμενος από τον χώρο των Γραμμάτων, οφείλετε να ερευνήσετε τα συμβαίνοντα στο χώρο των αθλητικών μεταδόσεων. Θα διαπιστώσετε, αργά η γρήγορα, ότι η Οργή όλων εκείνων που αηδίασαν γι’ αυτά τα οποία ειπώθηκαν ή δεν ειπώθηκαν και για όσα απεκρύβησαν ή παρέμειναν ασχολίαστα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, είναι δίκαιη και εύλογη, εύκολα δε μπορεί να μεταλλαχθεί ακόμη και σε πολιτική καταδίκη, όταν έρθει η ώρα της εκλογικής διαδικασίας. Γνωρίζετε, βεβαίως, ότι ο λαός δεν ψηφίζει μόνον με κριτήριο τα Οικονομικά, την Κρίση και το Δ.Ν.Τ. Καταδικάζει και όσους, ενώ πρέπει και μπορούν, αδιαφορούν, αδυνατούν ή και αρνούνται να ελέγξουν και τιμωρήσουν εκείνους, που ασεβώς εγκληματούν σε βάρος του Έλληνα πολίτη, και του συνταγματικά προστατευόμενου δικαιώματός του για αντικειμενική ενημέρωση.

Έστω και τώρα, λάβετε μέτρα Κύριε Υπουργέ. Προστατέψτε, ό τι Εσείς κρίνετε ότι πρέπει – και μπορεί ακόμη – να προστατευθεί από την απέραντη βλακεία μερικών υπαλλήλων οι οποίοι, θεωρώντας ότι… «έτσι πρέπει να κάνουν», ασελγούν σε βάρος της νοημοσύνης όλων μας!

Με εκτίμηση,
Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Α. Ρισβάς

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της Αθλητικής Κυριακής, δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13

Μαζεύτε τον!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την παρακμή των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα για τον πασίγνωστο μαριδάκη που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου όπως και τώρα! Γιατί κυκλοφορεί ακόμα έξω αυτός ο άνθρωπος? Για τέτοια άτομα δεν υπάρχουν οι ψυχιατρικές κλινικές?

"Σε αγαπάω, σ' ακολουθάω..."

Για μία ακόμα φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε το μεγαλείο του. Αμέσως μετά τη λήξη του "παιχνιδιού" στο τηγάνι, βρέθηκαν περίπου 1.000 οπαδοί στην Παιανία και φώναζαν συνθήματα υπέρ των παικτών κάνοντας τον Cisse να δακρύσει.

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

ΞΕΡΝΑΕΙ όλη η Ελλάδα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε. Αν στον Πειραιά νιώθουν περήφανοι και θέλουν να πανηγυρίσουν, ας το κάνουν. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Την ίδια ώρα, πάντως, θα ΞΕΡΝΑΕΙ ολόκληρη η Ελλάδα με αυτά που (ξανά)είδε.

Έχουν πάρει πρωταθλήματα και πρωταθλήματα πέτσινα οι «ερυθρόλευκοι», αλλά νομίζω ότι σαν αυτό δεν έχουν σηκώσει ξανά. Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Παρότι είχαν τις προϋποθέσεις να το πάρουν «μάγκικα και πειραιώτικα» που έγραφε και ο φίλος μου ο Ηρακλής έδειξαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ούτε με «καβάτζα» (άσχετα το πώς δημιουργήθηκε αυτή) το +7, ούτε με αβαντάζ της έδρας, ούτε με τίποτα. ΜΟΝΟ με τα κοράκια.

Ας καθίσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να σκεφτούν γιατί βράζουν μαζί τους ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες της χώρας και ίσως να καταλάβουν τελικά ποια είναι η αλήθεια. Αλλά να σας πω και κάτι ακόμη; Αυτοί που φταίνε λιγότερο για το ότι διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση δεν είναι οι οπαδοί, αλλά οι παράγοντές. Όταν δηλαδή βγαίνει ο πρόεδρος της ομάδας και τα στελέχη και πουλάνε τρέλα κοροϊδεύοντας τους πάντες και τα πάντα μιλώντας για καθαρά πρωταθλήματα, ε αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε και κανείς άλλος.

Εννοείται δε ότι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει με όποιες συνέπειες κι αν αυτό συνεπάγεται να πάρουν την ομάδα… ΧΘΕΣ και να φύγουν από το πρωτάθλημα. Να ακολουθήσει και όποιος θέλει να ακολουθήσει κι ας μείνουν οι υπόλοιποι να παίζουν φιλικά και να γελάνε μεταξύ τους. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και ας μην μας κοροϊδεύει και ο Μαρινάκης έτσι; Αλλωστε ο προκάτοχός του, ο Κόκκαλης, είναι ο πρώτος διδάξας του «πρωτάθλημα με ΚΑΘΕ τρόπο». Με όποιον δάσκαλο καθίσεις λοιπόν…

Σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ξεβρακώματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Παναθηναϊκού να παίρνει αλλά να του ΚΛΕΒΟΥΝ ένα μάγκικο διπλό. Μπορεί να ξεκίνησε μένοντας από το πουθενά πίσω στο σκορ με ένα αστείο γκολ (ο Φερέιρα την είχε δείξει την κομπίνα αυτή στην άμυνα, γιατί είχε ξαναγίνει, αλλά οι πράσινοι κοιμήθηκαν και ο Μιραλάς βρέθηκε τετ α τετ), όμως είχαν τα άντερα να πατήσουν τον αντίπαλό τους.

Η πρώτη σοβαρή κλοπή του Καλόπουλου ήταν ένα λεπτό πριν από το φινάλε, όταν έπνιξε πεντακάθαρο πέναλτι από τη χερούκλα του Τοροσίδη. Ποτέ δεν τον ακούμπησε ο Νίνης, μόνος του έπεσε και έκανε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Αυτό δεν πτόησε τους πράσινους οι οποίοι είπαν στα αποδυτήρια ότι «πρέπει να τους πατήσουμε» και το ‘καναν. Η γκολάρα του Νίνη στο 57’ έφερε το ματς στα ίσια (αν δείτε τη φάση υπάρχει και ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ στον Σαριέγκι, το οποίο αμφιβάλω αν ο διαιτητής θα σφύριζε αν δεν έμπαινε το γκολ) και το γήπεδο άρχισε να γέρνει.

Από εκεί και μετά επιβεβαιώθηκε στο 100% ποιος είναι ΟΜΑΔΑ και ποιος είναι ΦΟΥΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός με ένα απίστευτο γιουρούσι πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του. Ο Φερέιρα αναγκάστηκε να βγάλει τον Νίνη που έμεινε από δυνάμεις και έριξε στη μάχη τον Γκοβού που έστω και μετά από δέκα λεπτά μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι και μοίρασε «σακούλες». Εβγαλε και τον ίσως κορυφαίο έως τότε Καραγκούνη (μήπως είδατε τον Ιμπαγάσα;), βάζοντας τον Σιμάο και η επέλαση συνεχίστηκε.

Το γκολ που ακύρωσε αυτό το γνωστό και μη εξαιρετέο κουμάσι ο Τρύφωνας δεν έχει προηγούμενο και απέδειξε (όπως και πριν 2 χρόνια με τον Κλέιτον) ότι ο Ολυμπιακός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάσει στον Πειραιά. Μιλάμε για πεντακάθαρο γκολ που όχι απλώς θα τελειώνει το ντέρμπι (για μένα και το πρωτάθλημα), αλλά θα τρώγανε και τέσσερα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός πήρε και τη νίκη, με γκολ ΟΦΣΑΙΝΤ που άφησε το άλλο το κουμάσι ο Σεϊραδάρης. Προφανώς με τα ερυθρόλευκα χάλια που έβλεπε το διαιτητικό τρίο θα φοβήθηκαν ότι αυτοί μπορούν να χάσουν και το πρωτάθλημα από το +7.

Ειλικρινά δεν έχω να πω για την ώρα κάτι παραπάνω. Τα είδε όλη η Ελλάδα. Δεν λέω τα άκουσε γιατί η μετάδοση ήταν για μια ακόμη φορά η κλασική της ΕΡΤ. Και πληρώνουμε και από πάνω γι’ αυτή τη ντροπή της τηλεόρασης όπως την έχουν καταντήσει εδώ και χρόνια. Κλείνω για να πάω στην Παιανία, όπου θα επιστρέψουν οι αληθινοί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και λέω απλά δυο πράγματα. Πρώτον ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία θέση σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να φύγει και δεύτερον αυτοί οι διαιτητές δεν έχουν καμία θέση στη… χώρα και καλό θα είναι να αλλάξουν σύντομα.

ΥΓ: Οι αλητείες που έγιναν μετά τη λήξη του ματς και για τις οποίες ο επίσημος Ολυμπιακός δηλώνει ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ άγνοια, μόνο με τη Ριζούπολη μπορεί να συγκριθούν. Να τους χαίρεται η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της Λίγκας προσωπικά.

ΥΓ1: Η βόμβα που έριξε ο Τζιμρίλαρος ΜΑΣ είναι ενδεικτική των όσων γράφω και πιο πάνω. Όχι, μόνο η παιχτούρα αυτή, αλλά ο Παναθηναϊκός ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο πρωτάθλημα αυτό. Μακάρι να προσγειωθεί ένα μαγικό χέρι και όχι απλά να αλλάξει γνώμη στον Τζιμπρίλ, αλλά να αλλάξουν και τα πάντα όλα.

ΥΓ2: Οι δηλώσεις Μαρινάκη μετά το ματς από μένα... ασχολίαστες. Ο Κόκκαλης είναι ΝΑΝΟΣ μπροστά του...

http://www.gazzetta.gr/bloggers/vasilaras/item/138273-%CE%9E%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%91%CE%95%CE%99-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ



ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΣΦΠ = ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Για μία ακόμη φορά απέδειξαν το πόσο σκάρτοι, το πόσο συχαμμένοι είναι. Πραγματικά μετά το σημερινό "παιχνίδι" στο Φάληρο μόνο αηδία μπορεί να νιώθει. Δε νομίζω να υπάρχει υγειώς σκεπτόμενος οπαδός που να μην αηδίασε σήμερα. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς. Κατάφεραν να διώξουν τον μεγαλύτερο παίκτη που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα με τη δράση του παρακράτους τους υπό την ευλογία του χοντρού. Δεν υπάρχουν λόγια... Μόνο ένα συναίσθημα: αηδία!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παναθηναϊκός vs. φάρδος = 1

Τη νίκη πήρε χθες ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Caja Laboral στο ΟΑΚΑ με 76-74 και παρόλο που δεν καλύφθηκε το -7 του πρώτου αγώνα, ουσιαστικά αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Απίστευτος ο Φώτσης με 22 πόντους (3/5 τρίποντα, 5/5 δίποντα, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 ασίστ) που έπαιζε μόνος τους και για τον αρνητικό χθες Διαμαντίδη εναντίον του φάρδους της Caja που σκόραρε ουσιαστικά μόνο με τρίποντα (14 τω αριθμώ)! Το σημαντικό είναι ότι ήρθε η νίκη και ουσιαστικά με νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Lietuvos καθαρίζουμε την πρωτιά καθώς μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Unicaja στην τελευταία αγωνιστική η Malaga δε θα έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για να μας κοντράρει.


Πολύ μπροστά η κίνηση αλληλεγγύςη του κόσμου για τους κατοίκους της Κερατέας που εδώ και πολύ καιρό ζουν υπό την τρομοκρατεία των μπάτσων επειδή διαμαρτύρονται για τη δημιουργεία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Μ.Γ.Δ.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

2 στα 2 στους προημιτελικούς για τα τμήματα βόλλεϋ

Πρώτα το ανδρικό τμήμα πέρασε νικηφόρα με 0-3 (18-25, 21-25, 24-26) και πέρασε στους 4 του Κυπέλλου. Οι παίκτες δε συνάντησαν καμία δυσκολία και μπροστά στο λιγοστό κόσμο (λογικά λόγω της μέρας) πήραν μια εύκολη νίκη και πάμε για την κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου.

Το γυναικείο τμήμα από την άλλη δυσκολεύτηκε αρκετά και έπρεπε να πραγματοποιήσει αρκετές ανατροπές για να πάρει τη νίκη με 1-3 (25-17, 22-25, 22-25, 24-26) στο Μαρκόπουλο και να περάσει στους 4 του Κυπέλλου. Στο πρώτο σετ η ομάδα δε μπήκε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το χάσει εύκολα κάτι που όμως δεν αφύπνισε αμέσως τις κοπέλες οι οποίες ξεκίνησαν άσχημα και το δεύτερο σετ αλλά όταν το Μαρκόπουλο προηγήθηκε με 15-9 έκαναν ένα πολύ δυναμικό comeback και πήραν το σετ. Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς το τρίτο σετ ήρθε σχετικά εύκολα στο Τριφύλλι, το ίδιο όμως δεν έγινε και στο τέταρτο σετ καθώς το Μαρκόπουλο προηγήθηκε με 23-20 και τα κορίτσια έδειξαν τα καρύδια τους και πήραν το σετ και την πρόκριση.

Respect Sanja

Κάποτε είχε πει ο Dejan Bodiroga ότι όταν παίζεις μια φορά στον Παναθηναϊκό είσαι για πάντα Παναθηναϊκός. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η Sanja Tomasevic που μετά από δύο χρόνια φέτος δε βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αλλά αποδεικνύει όποτε μπορεί την αγάπη της για το Τριφύλλι. Έτσι και σήμερα έγραψε στη σελίδα της στο facebook αυτό για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου της ομάδας βόλλεϋ στο Μαρκόπουλο: "Good luck to my PAO girls today! Miss u all Xanthi Milona, Maria Chatzinikolaou,Helena Christodoulou,Anna Karpouzá,Eleftheria Chatzinikou,Brizitka Molnar, Tzo and the rest of the team....Good luck!!! I will b thinking of u and following score online! Filakia polla!". Μια κίνηση που σίγουρα τη βάζει ακόμα πιο πολύ στην καρδιά του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

"Κάθε μέρα σ' αγαπώ πιο πολύ..."



Μιας και είναι του Α. Βαλεντίνου σήμερα ας παραμείνουμε στο πνεύμα μετά το χθεσινό "έρωτα".

Ερωτικές διαθέσεις

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο βδομάδες ο Παναθηναϊκός ήταν στην ώρα του στο ραντεβού με την αεΚούλα και αυτή τη φορά μάλιστα συνδύασε το τρεπνόν μετά του οφελίμου. Νίκη με λίγα λόγια για την ομάδα μας με 3-1, η οποία συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολύ καλή η παρουσία του Simao που έκανε ίσως ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, πολύ καλή παρουσία από τον Ιωαννίδη που δεν έδειξε αγχωμένος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πολύ καλη παρουσία από τον Κατσουράνη που φιλοδόρησε και με ένα γκολ την πρώην ομάδα του, πολύ καλή παρουσία του Βύντρα με τη γνωστή πλέον ταρίφα του στους δικέφαλους, πολύ καλή παρουσία από τον Kante με εξαιρετική άμυνα και εξαιρετική κούρσα και ασσίστ και φυσικά αρχοντική παρουσία από τον Djibril Cisse που πέρα από το γκολ που σημείωσε έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ του Παναθηναϊκού αφού μετά το τέλος του παιχνιδιού έτρεξε στο πέταλο τον οργανωμένων.


Η σημερινή εμφάνιση συνέχισε το σερί με νίκες στα derby κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και το Σάββατο στο λυώμενο όπου θα είναι γεμάτο από γαύρους για να θαυμάσουν για ακόμα μία φορά τον τρίποδο.


Τέλος, ο κόσμος σήμερα έδωσε το παρόν και με το παραπάνω με ένα πέταλο που είχε παλμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έστειλε το μήνυμά του στους "εσωτερικούς" εχθρούς (Γκόντζο, Γκόντζο, άη γαμήσου Γκόντζο). Ραντεβού τώρα στο ΔΕΚΟ Φαλήρου (όπως πολύ εύστοχα έχει γραφτεί στο net).

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα η Caja

Εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που κέρδισε με 92-56 τον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα ήταν σε πολύ καλή μέρα στα τρίποντα κάτι που δείχνει και το 9/11 στο ημίχρονο. Στα συν επίσης το ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ των οποίων οι Μπόγρης και Ζούμπος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλάθης δεν αγωνίστηκε καθόλου χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα, απλά ίσως ο Ζοτς ήθελε να τον πριζώσει για τη συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι με την Caja Laboral την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Νίκη στον Επίκουρο

Με νίκη συνέχισε η ανδρική ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 1-3 (25-27, 25-23, 17-25, 23-25) του Επίκουρου στη Θεσ/νικη. Η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή και είχε ξαμπανεβάσματα αλλά ευτυχώς ήρθε η νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του γαύρου από την Κηφισιά μας φέρνει πάλι στη δεύτερη θέση.

Περίπατος

Με μεγάλη ευκολία η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού "βούλιαξε" την αντίστοιχη του Π. Φαλήρου με 10-2 στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ μπροστά σε αρκετό κόσμο κυρίως λόγο του μπάσκετ που είχε τελειώσει νωρίτερα. Για ακόμα μια φορά ο Γ. Αφρουδάκης ήταν πρώτος σκόρερ με 3 γκολ, ενώ 2 πέρυχε ο Καφετζόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-1, 2-1, 4-0

Δε χάνεται

Το 3 στα 3 έκανε η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-15, 25-17) του Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα πλέον είναι πλήρης και αν συνεχίσει έτσι το Πρωτάθλημα θα έρθει και φέτος στην Λεωφόρο και γιατί όχι χωρίς ήττες!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σκάνδαλο με τους security του ΟΑΚΑ

Pyrsos security – H μεγάλη προβοκάτσια απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ εως το ΟΑΚΑ (μέρος 1ο)


Εισαγωγή: Αυτό εδώ το κείμενο αποτελεί ενα ...

απο τα πολλά που θα καταγγείλουμε για την εν λόγω εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η οποία στη κυριολεξία ζεί παρασιτικά εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, δημιουργεί ενα εργασιακό μεσαίωνα στους εργαζομένους του, προβοκάρει ακόμα και κατα φιλάθλων του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, παρασιτεί στα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, και φυλαξεων ιδιωτικών υπηρεσιών και αποτελεί πλέον ανεπίσημα ενα όργανο του σάπιου συστήματος.Ξεκινώντας την αποκάλυψη μας , θα αναφερθούμε στα άτομα της ΘΥΡΑΣ 7 τα οποία έχουν βρεί μια “ασφαλή εργασία” και το πως ο ΠΥΡΣΟΣ με προβοκάτσιες και διάφορες τεχνικές όπως απο τα περιστατικά στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ώς και το ΟΑΚΑ τον έχουν καταστήσει “κυρίαρχο” σε όλα τα δημόσια ΕΡΓΑ (βασιζόμενοι σε ανώνυμες καταγγελίες εργαζομένων του)

Φίλοι και φίλες.

Ακούγοντας το όνομα ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ θα μας έρθει στο νού ότι ειναι η καλύτερη ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΛΑΞΕΩΝ, θα τους δούμε να φυλάνε κατα πλειοψηφία γήπεδα-ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΕΤΡΟ και άλλα σημαντικά σημεία νομίζοντας οτι ειμεθα ασφαλείς.Προβληματιζόμενος απο προτοφανή επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατα φιλαθλων του ΠΑΟ και σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα φυλαξης και διαγωνισμου και δημοσιου ΕΡΓΟΥπου καταγγέλθηκαν εγκριτα και ανωνυμα σε εμας θα ξετυλίξουμε το όλο κουβαρι του παρακράτους που με μισθούς 550 ευρώ με 12ωρες και 14ωρες εργασίες λυμαίνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τον Ιδιωτικο τομέα που θέλει και εχει ανάγκες φύλαξης χρεωνοντας τες τουλαχιστο με 3000-4000 ΕΥΡΩ τον εργαζόμενο που χρεώνει ανα χώρο δίνοντας στην εταιρία έως και κέρδη 400% αφου οι εργαζόμενοι του ειναι λιγότεροι και κάνουν και διπλοβάρδιες και είναι και αμφιβόλου ποιότητος όπως θα καταγγελθεί παρακάτω φέρνοντας σαν παράδειγμα τις καταγγελίες του παρακράτους ΠΥΡΣΟΥ- ΘΥΡΑΣ 7 και λοιπών καρεκλοκένταυρων που θέλουν να εισπράττουν υπεράνω του κόστους ζωής μας ,της ασφάλειας μας και του αθλητισμού μας.Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και θα φτάσουμε στην ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ δείχνοντας το πώς αυτό το παρακράτος δουλεύει.Ιστορικά αναφέρουμε δε οτι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 2000 φυλασσόταν απο μια μικρότερη εταιρία φύλαξης και καθαρισμού η οποία κατα γενική ομολογία πληρωνε κανονικα στην ώρα της, έδινε πλήρεις ασφαλιστικες εισφορές και ένσημα χωρίς να υπάρχει παραμικρό πρόβλημα.Φυσικά βέβαια όποια εταιρία αναλαμβανε το όλο πακέτο φυλαξης και καθαρισμού αμοιβόταν με 2.000.000 ευρώ την διετία σε ισόποσες επιταγές 5μήνου απο τον Ειδικό Λογαριασμό του Ιδρύματος.Το 2009 η μικρότερη εταιρία φύλαξης που είχε το έργο μετοχοποιήθηκε και διαμελίστηκε σε τομείς “προσωπικού”,”φύλαξης”,”καθαρισμού” κτλ.Τότε ξεκίνησε η αρχή της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ καθώς το πλειοψηφικό πακέτο της k.... securityεξαγοράσθηκε απο εναν τέως στρατηγό του Ε.Σ εν ονόματι Α....... Μ.......ς ο οποίος δε πέρα απο τα “ακριβά” του γούστα και τις ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ κατείχε προσωπικό πάρκινγκ και ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΜΙΣΘΩΣΗ στο ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.Κατα τη διάρκεια της διοικήσεως του εν λόγω “στρατηγού”, η εταιρία άρχισε να μην καταβάλλει έγκαιρα μισθούς, να πληρώνει μετά απο μισό μήνα και σταδιακά να εμφανίζονται μετά απο δική του συναίνεση άτομα αμφιβόλου ποιότητας στις φυλάξεις χωρίς άδειες,χωρίς τοξικολογικές εξετάσεις, με ανάρμοστες συμπεριφορές προκαλώντας κατακραυγή στους πελάτες της και προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο και θέμα ασφαλείας δουλεύοντας μια χαρά το όλο σχέδιο προβοκάτσιας.Συγκεκριμένα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο την ημέρα ανάληψης του στο προσωπικό ασφαλείας ως διευθυντής πέραν των άνωθεν καταγγελόμενων για μισθούς προσέλαβε στην φύλαξη άτομα όπως τους Β....η Δ....η (κάτοχος διαρκείας του ΟΣΦΠ χωρίς άδεια φύλαξης δηλωμένο σαν “καθαριστη” -κάτοικος Καμινίων), Ξ.......η Α.......ο ( “πελάτης του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ”, γιός γνωστου κτηματομεσίτη της ΑΘΗΝΑΣ- κατοικος Αιγάλεω), Μ.......η Σ.......ο (Κάτοικο Μανιατικων ΠΕΙΡΑΙΑ, Κρητικής καταγωγής, χωρίς ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-συγγενής γνωστού “μαιντανου” του ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ που ουκ ολιγες φορές “τιμουσε την συνεισφορα του ΟΣΦΠ στην Ελληνική Ιστορία μαζί με διεστραμμένους Βασιλόφρονες”) , Μ.......υ Α.......η (κάτοικου ΝΙΚΑΙΑΣ περιοχης “παιδική στεγη”, ΦΙΛΟΣ της ΘΥΡΑΣ 7 με την ιδιότητα “φασαριοζου” ,”μπάχαλου”).Σκοπος δε αυτών ήτο το να προκαλούν συνέχεια φασαρίες μεταξύ συναδέλφων, να εξευτελίζουν την εταιρία τους με την ανοχή ΤΟΥ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ” ,μεταμορφώνοντας το Ιδρυμα σε κέντρο διερχομένων ατόμων της Θ7, φέρνοντας γυναίκες και με αποκορύφωμα η αποσιώπηση γεγονότος ευρημάτων σε δημόσιο χώρο φύλαξης (καμμένα αλουμινόχαρτα, προφυλακτικά κτλ).Ταυτοχρόνως δε εκείνη τη περίοδο πραγματοποιείτο ο διαγωνισμός της αναληψης έργου και μετά απο πόσα χρόνια η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΥΡΣΟΣ εκανε τη πανηγυρική εμφάνιση της λέγοντας οτι “εχουμε αναλάβει ηδη το Ιδρυμα” κτλ.Λίγο καιρό πρίν το διαγωνισμό, οι εν λόγω προαναφερθέντες φύλακες -τραμπούκοι της ΘΥΡΑΣ 7 δημιούργησαν “συνδικαλιστικο σωματειο” με “πρόεδρο” τον Μ......ο Α.....η με αφορμή την “εξασφάλιση της παραμονής όλων των εργαζομενων ακόμα και αν αλλαζε η εταιρια” και απειλούσαν περίτεχνα με μεθόδους ΘΥΡΑΣ 7 όσους δεν συμμετείχαν σε αυτο.Το παράξενο σε όλη την ιστορία ειναι πως τους ένοιαξε όλους αυτούς ξαφνικά να υπερασπίσουν εργαζομένους όταν ταυτοχρόνως ο ΠΥΡΣΟΣ εκανε την ξαφνική του εμφάνιση, να γίνονται εξευτελιστικες προβοκάτσιες , και οι εν λόγω φύλακες να έχουν προσληφθει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?Συνοψίζοντας δε αξίζει να αναφέρουμε ότι μετα απο τις προβοκάτσιες των εν λόγω φυλάκων , τις εικονικές παραστάσεις “διαμαρτυρίας” στον ΠΡΥΤΑΝΗ , και η περαιτέρω εμπλοκή άλλων ταραχοποιών στοιχείων οδήγησαν τον ΠΡΥΤΑΝΗ και τους διοικουντες να διωξουν την παλαιότερη εταιρία security,να διώξουν στο δρόμο 23 εργαζόμενους και να πάρει ο ΠΥΡΣΟΣ πανηγυρικά τη φύλαξη απολύωντας φυσικά τους Ξ.....η Α......ο, Β.......η Δ.....η (αφου τους δοκιμασε στη φυλαξη του ΟΑΚΑ) και διατήρησε τους Μ.....ο Α.....η (κατοικο ΝΙΚΑΙΑΣ) στο ΟΑΚΑ και τον Μ........ Σ........ (σε κτήριο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ,και στο ΟΑΚΑ μετά απο “δίκαιη παρέμβαση του δημοσιογράφου του ΓΑΥΡΟΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ)


ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

<<ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ>>

ΤΟ BLOGS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ EMAIL ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ


ΥΓ.ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...


Το κατά πόσο ισχύει δεν το ξέρω αλλά αξίζει να διαβαστεί...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βεντούζα στην Φιλαδέλφεια

Μεγάλη νίκη στην έδρα της αεκ με 1-3 (25-23, 18-25, 17-25, 17-25) πήραν οι κοριτσάρες του βόλλεϋ και από τη 2η αγωνιστική βρίσκονται πρώτες και πάνε ολοταχώς για ένα ακόμα Πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ το οποίο ήταν derby, στα υπόλοιπα τρία σετ είδαμε τον Παναθηναϊκό που έχουμε όλοι αγαπήσει με πολύ καλό σερβίς και μπλοκ και άφησε τελευταία την αεκ. Επόμενος αγώνας το Σάββατο στο Μετς με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αρχιδάτη νίκη

Τεράστιο διπλό μέσα στην Τούμπα πήρε σήμερα η ομάδα η οποία έδειξε μεγάλα αρχίδια και ας έπαιζε χωρίς Cisse, Boumsong και Βύντρα. Ο Ferreira παρέταξε πολύ έξυπνα την ομάδα που χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρβα και του Kante κυρίως πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Νίνης με πολύ καλή εκτέλεση foul λίγο έξω από την περιοχή του μπαοκ και από εκεί και πέρα η ομάδα προσπάθησε με καλή κυκλοφορία της μπάλας να παγώσει το παιχνίδι και κάπου στο 44' ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Σπυρόπουλο. Με λίγα λόγια θα έπαιζε για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με έναν παίκτη λιγότερο στην Τούμπα και χωρίς επιθετικό καθώς ο Fereira έβγαλε τον Govou που ήταν στην κορυφή και έβαλε τον (καλό σήμερα) Ιωαννίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο μπαοκ όπως αναμενόταν είχε την κυριαρχία και είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά έπεσε πάνω στον Τζόρβα αλλά και στη σχετικά καλή άμυνα (αν και έγιναν πάλι κάποια χαζά λάθη). Στο 75' ο Κοντρέρας (συλληπητήρια και για τον πατέρα του που τον έχασε μεσοβδόμαδα) δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και από εκεί και πέρα οι παίκτες μας διαχειρίστηκαν άριστα το παιχνίδι και αν μάλιστα ο Κατσουράνης ήταν προσεκτικός στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με δύο γκολ από εκεί.

Επόμενη αγωνιστική με την αεκ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και ευκαιρία για "ρεβάνς" για το Κύπελλο. Την ίδια αγωνιστική επίσης πάει ο γαύρος στην Θεσ/νικη για τον άρη και ένα καλό αποτέλεσμα ίσως μας ξαναβάλει στο Πρωτάθλημα.

Χαμμένος βαθμός στην Γλυφάδα

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2, τελικά η ανδρική ομάδα βόλλεϋ κέρδισε με 3-2 (25-19, 27-29, 23-25, 25-11, 15-11) τον άρη στην Γλυφάδα. Μπορεί η απουσία του Sachi να είναι σημαντική, αλλά ο χαμένος βαθμός είναι μεγάλο μείον, και όπως φαίνεται από τα σετ που πήραμε, μάλλον αυτός ο βαθμός ήταν χάρισμα στον άρη.

Εύκολο μεσημέρι στον Τάφο

Με 41 πόντους διαφορά (83-42) κέρδισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μας την Αμαρυλλίδα στην άδεια Λεωφόρο. Για μια ακόμα φορά πρώτη σκόρερ ήταν η Μαρτζινεάν με 20 πόντους και ακολούθησαν η Μέρφι με 18 και η Χαλιβελάκη με 16. Πλέον απομένουν 2 αγωνιστικές για να τελειώσει η τιμωρία της έδρας και από εκεί και πέρα πρέπει ο Τάφος να είναι γεμάτος για να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο γίνεται.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μέτρια εμφάνιση και ήττα

Χαζή ήτταν γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Χώρα των Βάσκων από την Caja Laboral με 77-70. Γενικά η ομάδα δεν ήταν καλή χθες. Μέτρια επίθεση, μέτρια άμυνα και εκτός παιχνιδιού οι Sato, Tepic, Καλάθης και σε σημαντικά παιχνίδια μόνο 3-4 παίτκες δε μπορούν να κερδίσουν. Φυσικά η ομάδα δε μας τρομάζει και σε δύο βδομάδες στο ΟΑΚΑ θα κερδίσει την Caja για την πρώτη θέση του ομίλου. Πέρα από την ήττα πάντως το πιο αρνητικό ήταν το ότι ενώ 15'' πρίν τη λήξη χάναμε για 3 και η Caja κατάφερε να ευστοχήσει σε 2 βολές και με κάρφωμα στη λήξη του παιχνιδιού πήρε το +7.
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στο Περιστέρι και την επόμενη βδομάδα η ρεβάνς με τον άρη για το Κύπελλο.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 36-33, 59-49, 77-70

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αιώνια πιστός


3/2/1908 - 3/2/2011
103 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ

Α-Ρ-Χ-Η-Γ-Ο-Σ


Και κάποιο σκέφτονται να τον διώξουν. Μη διανοηθείτε να αφήσετε αυτόν τον παίκτη να φύγει γιατί πολύ απλά δε θα έχετε πού να κρυφτείτε.

Και φυσικά μέσα στην πλαστική ηθική της ΕΠΟ επειδή ο Cisse είπε τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχει πιθανότητα να χάσει (όλως τυχαίως λέω εγώ) τα παιχνίδια με αεκ και γαύρο για το Πρωτάθλημα.

Πόρνη μπάλα, πουτάνα διαιτητή

Για πρώτη φορά είδαμε Παναθηναϊκό φέτος, για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες να έχουν αρχίδια. Γιατί όταν στο πρώτο παιχνίδι έχεις χάσει 0-2, τρως γκολ στο 13' και το γυρνάς με σκορ πρόκρισης (1-3) τότε έχεις μεγάλα αρχίδια! Και κάπου εκεί έρχεται κάποιο κοράκι ο οποίος δίνει 7 λεπτά καθυστερήσεων για τις αλλαγές και για δύο λεπτά που το διέκοψαν οι αεκτζήδες και τρως γκολ στο 8ο!!!

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για το χθεσινό παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα άξιζε την πρόκριση αλλά χάρη στο κοράκι δεν την πήρε. Όλα δανεικά είναι... Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να καταστρέψουν την ομάδα δε θα το καταφέρουν.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Σταθερά στη δεύτερη θέση

Με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με double score ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος πόλο. Συγκεκριμένα το Τριφύλλι κέρδισε με 14-7 τον πάλαι ποτέ ένδοξο Εθνικό στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Για μία ακόμα φορά απίστευτοι ήταν οι αφοι Αφρουδάκη αλλά και ο Φ. Καραμπέτσος που έδωσε ρεσιτάλ στο τέρμα κατεβάζοντας τα ρολά.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 6-1, 5-3