Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι

“Το IQ του όχλου, ισούται με το IQ τού πιο ηλίθιου συμμετέχοντα σ’αυτόν, διαιρεμένο δια τού πλήθους του.”

Terry Pratchett

… και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα χτες το βράδυ. Για ένα ακομα βράδυ που ένα μάτσο ηλίθιων σε γήπεδο και εξέδρες βάλθηκαν να αποδείξουν οτι είναι η ντροπή του ζωικού βασιλείου. Ένας όχλος χωρίς νοοτροπία και ιδανικά. Ένας όχλος με μοναδική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφρόντων του παχύδερμου αφεντικού του, με αντάλλαγμα λίγο “χάιδεμα αυτιών”. Μόνο εσείς θα μπορούσατε να χαρείτε μια τέτοια “νίκη”. Μια “νίκη” που συμβαδίζει με το κόμπλεξ και την πουστιά που υπάρχουν χαραγμένα στο λιμανίσιο DNA σας. Ενα ξεφτυλισμένο DNA απο το οποιο απουσιάζει παντελώς η τιμή (μην μπερδεύεστε δεν εννοούμε την τιμή για την οποία ξεπουλιέστε στο εκάστοτε αφεντικό σας).

Ένα αφεντικό που συνεχίζοντας την βρωμερή πορεία του προκατόχου του, αποδεικνύει οτι μόνο σκατένιοι άνθρωποι μπορούν να ασχοληθούν με το σωματείο της τρούμπας. Ένα αφεντικό που σαν καλός νταβατζής διατάσει τα πουτανάκια του και αυτά εκτελούν. Ένας αρχινταβατζής που έχει στήσει ενα κάρο μικρομπουρδελάκια ανα την επικράτεια. Με προέδρους γιουσουφάκια που ανοίγουν τα πόδια στο μεγάλο αφεντικό αλλά το παίζουν κόκκορες και μάγκες (με συνοδεία πάντα φουσκωτών) όταν αγωνίζονται εναντίον άλλων ομάδων. Μια κουστωδία που βγαλμένη από τα “παρατράγουδα” με αρχηγό τον Κατέλη των ελληνικών γηπέδων, καταρίπτει θεσμούς, καταργεί ηθικές αξιές και βιάζει την έννοια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε όλοκληρο το φάσμα του αθλητισμού.

Όλα αυτά είχαν ένα και μόνο αποτέλεσμα:

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 13/4

Έτσι λοιπον, έχουμε και λέμε:

κυριοι μέτοχοι, και αναφερόμαστε σε ΟΛΟΥΣ (μικρους, μεγαλους, παροντες, αποντες κτλ): ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ!

Την επόμενη μέρα το πρωί θα έπρεπε να έχετε δείξει ποσο προσβεβλήμένοι είστε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ αποφασίζοντας τα εξής:

•βαζετε ΟΛΟΙ στην άκρη τους οποιους εγωισμούς και δίνετε ενα τελος στην διοικητικη κριση. Αν δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα τραπέζι όλοι, ας βγει ΕΝΑΣ μπροστα (εσυ με τις περίεργες φόδρες στα σακακια μην χαμογελάς, εννοούμε όλους τους άλλους εκτός από εσένα), ας αναλαβει και οι υπόλοιποι ας βγάλουν τον σκασμό στηρίζοντας τον.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!!

•στις υπόλοιπες αγωνιστικές αυτού του μπουρδέλου που ονομάζεται superleague κατεβάζετε την ομάδα νέων.

•αποδεικνύοντας οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ένας και αδιαίρετος, αποσύρετε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ απο ΟΛΕΣ τις εθνικές ομάδες ΟΛΩΝ των αθλημάτων.

Σχετικά με τους παίχτες της ομάδας μας,

Τόσο καιρό ζητούσαμε νεύρο, πάθος, αίμα πάνω στην φανέλα και τρέλλα για το τριφύλλι. Όλα αυτά τα οποία δείξατε χτες το βράδυ απέναντι στους διορισμένους. Όλα αυτα που αποδεικνύουν οτι τιμάτε την φανέλα με το τριφύλλι. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Γι όλα αυτά για μας ειστε οι νικητές. Γιατί όντας μέλη της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους μάγκες και τους άξιους και να κατακρίνουμε την πουστιά και την τζάμπα μαγκιά. Βαλτε το καλα μεσα στο μυαλο σας οτι εμείς θα σας στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα σας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του σαββάτου με τον Ατρόμητο…
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Και όταν λέμε “τα υπόλοιπα στο γήπεδο” εννοούμε οτι η ΘΥΡΑ 13 των 45 ένδοξων χρόνων ύπαρξης θα αποδείξει οτι έχει γνώμη, κρίση και άποψη. Θα σταθεί δίπλα στους αρχιδάτους παίχτες της ομάδας μας, θα αναγνωρίσει την προσπάθεια τους και θα τους αποθεώσει για τη νίκη τους στο λυόμενο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στον δικό μας Djibril. Έναν παίχτη που κάθε του κύτταρο και κάθε του ενέργεια αποπνέει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Κατανοούμε απόλυτα την ψυχική του κατάσταση και τα όσα βιώνει στην μπανανία στην οποία ζουμε..
Κατανοούμε απόλυτα οτι εχει μάθει διαφορετικά. Εχει μάθει πολυ απλα οτι ο καλύτερος κερδίζει.
Θα πρέπει να κατανοήσει και αυτός οτι αν φύγει θα έχει κάνει το χατίρι σε αυτούς.
Με απλά λόγια όπως αυτός έβαλε πλάτη και πήρε την ομάδα και τη έκανε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που παντα ονειρευόμασταν, έτσι και μεις θα μπούμε ασπίδα για να μείνει!!!

Όσο για σας έμμισθα αρδάκια χαρείτε τώρα και καντε τον αλεκο για όλες τις επίμαχες φάσεις όσο ακόμα μπορείτε. Το έχετε ξανακάνει έτσι κι αλλιώς. Στο βωμό της πρωτιάς εισάγατε το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…” Δεν πειράζει όμως, η ευχή που σας δίνουμε τόσα χρόνια έχει αρχίσει και πιάνει… οι φυλλάδες σας πανε κατα διαόλου (μόνο οι γαβροι ειναι τοσο πρόβατα ώστε να διαβάζουν τις μαλακίες σας), τα πειρατικά σας βυθίζονται, οσα sites και αν ανοίξουν δεν χωράνε άλλους και όσα ξεροκόμματα και αν σας πετάξει ο πόλντο δεν θα σας φτάσουν. Θα ρθει η στιγμή που πιο εύκολα θα βρίσκουν οι γάβροι τους πατεράδες τους στην Αμερική παρά εσείς δουλειά. Τότε είναι που θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ή μήπως πιο νωρίς ;…

Υ.Γ. 1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Υ.Γ. 2 Τώρα παίζουμε μπάλα ΕΜΕΙΣ!!!….

Κείμενο των Ultras Athens για τα γεγονότα του Σαββάτου και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου