Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αρχιδάτη νίκη

Τεράστιο διπλό μέσα στην Τούμπα πήρε σήμερα η ομάδα η οποία έδειξε μεγάλα αρχίδια και ας έπαιζε χωρίς Cisse, Boumsong και Βύντρα. Ο Ferreira παρέταξε πολύ έξυπνα την ομάδα που χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρβα και του Kante κυρίως πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Νίνης με πολύ καλή εκτέλεση foul λίγο έξω από την περιοχή του μπαοκ και από εκεί και πέρα η ομάδα προσπάθησε με καλή κυκλοφορία της μπάλας να παγώσει το παιχνίδι και κάπου στο 44' ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Σπυρόπουλο. Με λίγα λόγια θα έπαιζε για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με έναν παίκτη λιγότερο στην Τούμπα και χωρίς επιθετικό καθώς ο Fereira έβγαλε τον Govou που ήταν στην κορυφή και έβαλε τον (καλό σήμερα) Ιωαννίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο μπαοκ όπως αναμενόταν είχε την κυριαρχία και είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά έπεσε πάνω στον Τζόρβα αλλά και στη σχετικά καλή άμυνα (αν και έγιναν πάλι κάποια χαζά λάθη). Στο 75' ο Κοντρέρας (συλληπητήρια και για τον πατέρα του που τον έχασε μεσοβδόμαδα) δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και από εκεί και πέρα οι παίκτες μας διαχειρίστηκαν άριστα το παιχνίδι και αν μάλιστα ο Κατσουράνης ήταν προσεκτικός στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με δύο γκολ από εκεί.

Επόμενη αγωνιστική με την αεκ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και ευκαιρία για "ρεβάνς" για το Κύπελλο. Την ίδια αγωνιστική επίσης πάει ο γαύρος στην Θεσ/νικη για τον άρη και ένα καλό αποτέλεσμα ίσως μας ξαναβάλει στο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου