Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ήττα-shock

Τραγική ήττα χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ από την Lietuvos Rytas με 67-68 που δείχνει την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτό το διάστημα. Όταν σ' ένα ολόκληρο παιχνίδι έχεις 2/16 τρίποντα και 28-41 τα ριμπάουντ υπέρ της Lietuvos καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Γιαννακοπουλαίοι από τη στιγμή που άρχισαν να χώνονται στην ΠΑΕ με σκοπό να κερδίσουν σε προσωπικό συμφέρον, το μπάσκετ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι καταστάσεις στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ καλώς ή κακώς πλέον είναι αλληλένδετες. Από πέρσυ φαινόταν αλλά πλέον κάνει μπαμ το κακό που έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο τμήμα και ελπίζουμε να μη συνεχιστεί μόνο. Αν χρειαστεί θα ξαναγίνει αναφορά στο Δημητράκη και στους φίλους του (βλ. τουλούμπας).

Όσον αφορά τον κόσμο χωρίς να είναι πολύς η παρουσία του κρίνεται ικανοποιητική καθώς οι 7.000 που βρέθηκαν στο κλειστό, μέρα απεργίας των Μ.Μ.Μ και με την απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων μέχρι το απόγευμα στο Κέντρο, μόνο λίγοι δεν κρίνονται.

Έχει μείνει ένα παιχνίδι πλέον, αυτό στη Μάλαγα και το ενδεχόμενο ήττας απλά δεν υπάρχει, καθώς με ήττα όσο πιθανό είναι βγούμε 2οι άλλο τόσο πιθανό είναι να βγούμε και 3οι και κατά συνέπεια εκτός Play-Offs! Oπότε το παιχνίδι στην Ισπανία σε μία βδομάδα είναι ίσως το σημαντικότερα της χρονιάς μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου