Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ερωτικές διαθέσεις

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο βδομάδες ο Παναθηναϊκός ήταν στην ώρα του στο ραντεβού με την αεΚούλα και αυτή τη φορά μάλιστα συνδύασε το τρεπνόν μετά του οφελίμου. Νίκη με λίγα λόγια για την ομάδα μας με 3-1, η οποία συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολύ καλή η παρουσία του Simao που έκανε ίσως ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, πολύ καλή παρουσία από τον Ιωαννίδη που δεν έδειξε αγχωμένος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πολύ καλη παρουσία από τον Κατσουράνη που φιλοδόρησε και με ένα γκολ την πρώην ομάδα του, πολύ καλή παρουσία του Βύντρα με τη γνωστή πλέον ταρίφα του στους δικέφαλους, πολύ καλή παρουσία από τον Kante με εξαιρετική άμυνα και εξαιρετική κούρσα και ασσίστ και φυσικά αρχοντική παρουσία από τον Djibril Cisse που πέρα από το γκολ που σημείωσε έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ του Παναθηναϊκού αφού μετά το τέλος του παιχνιδιού έτρεξε στο πέταλο τον οργανωμένων.


Η σημερινή εμφάνιση συνέχισε το σερί με νίκες στα derby κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και το Σάββατο στο λυώμενο όπου θα είναι γεμάτο από γαύρους για να θαυμάσουν για ακόμα μία φορά τον τρίποδο.


Τέλος, ο κόσμος σήμερα έδωσε το παρόν και με το παραπάνω με ένα πέταλο που είχε παλμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έστειλε το μήνυμά του στους "εσωτερικούς" εχθρούς (Γκόντζο, Γκόντζο, άη γαμήσου Γκόντζο). Ραντεβού τώρα στο ΔΕΚΟ Φαλήρου (όπως πολύ εύστοχα έχει γραφτεί στο net).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου