Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Cisse: Είμαι πραγματικά υπερήφανος που φοράω τα χρώματα αυτής της ομάδας

"Φίλοι μου,
Ο κόσμος ρωτάει πολλά πράγματα για μένα τις τελευταίες μέρες, αλλά στις περισσότερες ερωτήσεις δεν έχω απάντηση. Νιώθω τόσο περίεργα από το περασμένο Σάββατο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που παίζω, όμως μέσα από τις φωτογραφίες του παιχνιδιού και τα βίντεο φαίνεται πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ό,τι έγινε, έγινε... Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτούς.

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Είμαστε διατεθειμένοι να επιβεβαιώσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το χρωστάμε στους οπαδούς μας, στους προπονητές μας και σε εμάς. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και όλους και είμαι πραγματικά υπερήφανος που φοράω τα χρώματα αυτής της ομάδας.

Είμαστε όλοι μαζί... σαν μια οικογένεια. Αδιαίρετοι και όλοι ξέρουν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Σας περιμένουμε το Σάββατο για το παιχνίδι...

Ο δικός σας Τζιμπρίλ"

Αυτά έγραψε ο Djibril Cisse στο blog του στο gazzetta.gr. Για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου