Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το όνειρο δε σβήνει, το ταξίδι δε σταματά.

Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός με 1-3 από τη Standar Liege για τη φάση των 16 του Europa League, με το Νιόπλια να κατεβάζει την ομάδα με πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Galinovic λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρούσε τον Τζόρβα, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Sarriegi και ο Kante, δεξιά ο Βύντρα και αριστερά ο Δάρλας. Στο κέντρο Simao και Gilberto, και τριάδα πίσω από το Cisse οι Νίνης, Leto, Rukavina.
Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Cisse μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως ο Bolat απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Γάλλος. Στη συνέχει ακολούθησε κατάρρευση και δεχτήκαμε 2 γκολ στο 7' και στο 18', ευγενική χορηγία του Galinovic και τα δύο. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει ανούσια υπεροχή.
Όπως ήταν αναμενόμενο, στο ημίχρονο αντικαταστάθηκαν οι αρνητικοί Leto, Νίνης και στις θέσεις τους πέρασαν οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης. Αυτές οι δύο αλλαγές έδωσαν πνοή στην ομάδα και πράγματι στο 48' μετά από καλοεκτελεσμένο φάουλ του Καραγκούνη, ο Βύντρα πήρε παραμάζωμα έναν αμυντικό της Standard καθώς και τον τερματοφύλακά της και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κι ενώ όλοι περιμέναμε ότι η ομάδα θα ανέβει και θα καταφέρει τουλάχιστον να ισοφαρίσει, εκείνη αναλώθηκε σε ανούσιες ενέργειες με τη Standard να απειλεί με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να σκοράρει στο 74' με το De Camargo και να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός τελειώσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Δάρλα και της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Simao.
Όπως φαίνεται λοιπόν, η υπόθεση πρόκριση έχει κλείσει και πλέον το μυαλό όλων αφωσιώνεται στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Τέλος, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν γεμίζοντας το Ο.Α.Κ.Α. και βούλωσε τα στόματα διάφορων δημοσιογράφων που μίλαγαν για 50.000 κόσμο λόγω της γενικής απεργίας.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG!!!

    Δυστυχως σε ασχημη μερα...
    (αν το καταλαβουν και αυτοι)
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!!

    Σε κανω post μονιμα να σε βλεπουν και σε μενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή