Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γιατί?

Ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου θα μπορούσε να είναι "Γαμώ την ατυχία μας, γαμώ" αλλά πιστύεω ότι μόνοι μας φτιάχνουμε τη μοίρα μας... Χθες ο παναθηναϊκός κατάφερε και έχασε με 0-1 από τη χειρότερη ομάδα που έχει περάσει φέτος από το Ο.Α.Κ.Α. με γκολ του Derbyshir στο 67'.
Ο Νιόπλιας παρέταξε αναμενόμενη ενδεκάδα αν εξαιρέσουμε το Γιούρκα Σεϊταρίδη ο οποίος ήταν η μοναδική έκπληξη. Στο τέρμα ο Τζόρβας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κατσουράνης, Kante, στα αριστερά της άμυνας ο Βύντρα και στα δεξιά ο Σεϊταρίδης. Αμυντικά χαφ ήταν ο Gilberto με το Simao, μπροστά οι Leto, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Cisse.
Φαινόταν εξ αρχής ότι η ομάδα μπήκε για να κερδίσει και είχε κλείσει τους απογόνους στην περιοχή τους χάνοντας κάμποσες ευκαιρίες με πιο τρανταχτή το δοκάρι του Σαλπιγγίδη στο 30' ωστόσο η πουτάνα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Παρόλ' αυτά πιστεύαμε ότι αργά-γρήγορα θα το βάλουμε το ριμάδι...
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με εμάς να πιέζουμε αλλά με την κούραση απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια να είναι πλέον εμφανής. Ο γαύρος το εκμεταλλεύτηκε αυτό καθώς δεν είχε περάσει τη σέντρα και ήταν ξεκούραστος απ' το πρώτο ημίχρονο και στο 67' κατάφερε να προηγηθεί. Στην αμέσως επόμενη φάση χάσαμε τεράστια ευκαιρία όταν ο Cisse έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, εκείνη "κόλλησε" στη γραμμή και έδιωξαν οι αμυντικοί του θρήνου. Όπως ήταν λογικό μετά την αλλάγή του Simao με το Νίνη το κέντρο άνοιξε επικύνδινα και ο οσφπ βρήκε χώρους για να κάνει αντεπιθέσεις τις οποίες αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του μήτρογλου, καταφέραμε να τις κόψουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Το παιχνίδι τέλειωσε με εμάς να μη μπορούμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε από κάποια "ομάδα" που έπαιζε σύστημα 9-1-0!
Στα του Νιόπλια τώρα. Ο Σεϊταρίδης τον δικαίωσε καθώς ήταν θετικότατος αλλά λόγω της μακροχρόνιας απουσίας του δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε από τον Gabriel ο οποίος επίσης είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει και αν εξαιρέσουμε λίγες αμυντικές προσπάθειες, αυτή η απουσία φάνηκε. Η αλλαγή του Simao με το Νίνη ήταν λογική καθώς έπρεπε να βγούμε μπροστά και να ρισκάρουμε κι ας ήταν δεδομένο ότι τους δίνουμε χώρους. Και τέλος η αλλαγή του Καραγκούνη με το Rukavina ήταν μεγάλη αποτυχία καθώς ο πρώτος έδειχνε ακόμα ξεκούραστος και ο δεύτερος έχει ξεχάσει να παίζει μπάλα εδώ και καιρό.
Το ρεζουμέ είναι ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε από τώρα το Πρωτάθλημα και πλέον μας χρειάζονται 2 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια.
Προηγείται όμως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο την Τετάρτη στις 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου