Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ

Όπως όλα δείχνουν κατακτάμε το Πρωτάθλημα καθώς πλέον θέλουμε ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια μετά τη νίκη μας με 0-3 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και τη γκέλα του γαύρου με το παράρτημα του στο Καραϊσκάκη.
Ήταν αναμενόμενο ότι ο Νιόπλιας θα κατέβαζε μια πολύ δυνατή ενδεκάδα έχοντας όμως και μία έκπληξη η οποία είχε να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Νίνη αντί του Καραγκούνη. Αναλυτικότερα: στο τέρμα ο Τζόρβας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Kante, Sarriegi, δεξιά ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Βύντρα. Αμυντικά χαφ οι Gilbero, Κατσουράνης, πιο μπροστά οι Leto, Νίνης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Cisse.
Tο παιχνίδι ξεκίνησε με εμάς να πιέζουμε και να καταφέρνουμε ν' ανοίξουμε το σκορ στο 17' όταν μετά από φάουλ του Cisse ο Σαλπιγγίδης πήρε το "rebound" κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια σημαντική φάση.
Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν μάλλον χαλαροί κι επέτρεψαν στον Ατρόμητο να φανεί απειλητικός και να αναγκάζει το Τζόρβα σε μία δύσκολη επέμβαση. Με την αλλαγή του Καραγκούνη με το Σαλπιγγίδη η ομάδα έδειξε να φρεσκάρεται και στο 73' ο Καραγκούνης ανατράπηκε στην περιοχή κερδίζοντας καθαρότατο πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Cisse. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί παρόλ' αυτά ο Leto έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας στο 89' αφού πρώτα είχε περάσει και το Μιχαηλίδη μετά από μπαλιά του Cisse.
Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίχτες και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έκαναν Λεωφόρο το Περιστέρι. Μάλιστα μετά το τέλος τους οι παίχτες - εκτός του γνωστού Βύντρα - πήγαν στο πέταλο και ευχαρίστησαν τους οπαδούς για την τεράστια συνεισφορά τους.
Πλέον απομένουν 2 αγωνιστικές και αν και χρειαζόμαστε μόλις ένα βαθμό, εμείς θέλουμε και τους 6! Επόμενος αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον ηρακλή σε δύο βδομάδες στις 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου