Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Πρωτάθλημα θα πάρουμε...

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός με 0-1 στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα. Σκόρερ για το τριφύλλι ο Βύντρα στο 72'.
Ο Νιόπλιας παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρι, Sarriegi και Kante κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά τον Βύντρα και αριστερά τον Σπυρόπουλο. Στο κέντρο βρέθηκαν οι Gilberto, Κατσουράνης, Καραγκούνης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Leto και στην κορυφή ο Cisse.
Η ομάδα ξεκίνησε καλά έχοντας την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Καραγκούνης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδιωξε με υπερένταση. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την υπεροχή μη μπορώντας όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το 1ο, με το τριφύλλι δηλαδή να έχει την υπεροχή κάνοντας όμως λάθη στην τελική προσπάθεια. Σε έναν από τους λίγους καλούς συνδυασμούς, ο Νίνης άλλαξε με το Leto ο οποίος έδωσε στον Βύντρα που με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι, έπαιζα όμως με 10 παίκτες από το 75.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό παρόν στην Τρίπολη αδιαφορώντας για την απαγόρευση των μετακινήσεων και έκαναν το γήπεδο... Λεωφόρο!
Αυτή η νίκη μας φέρνει ένα βήμα από το Πρωτάθλημα αφού ο οσφπ μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ χθες βρέθηκε στο -7 και ο μπάοκ μετά την ήττα του με 2-0 από τον σκουληκιάρη βρίσκεται στο -5!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου