Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πουτάνα όλα την Κυριακή

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την τραγική εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια του Europa League μετά και την ήτταν με 1-0 στη Λιέγη. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται και τυπικά πλέον, αποκλειστηκά στο παιχνίδι με το γαύρο την προσεχή Κυριακή.
Όσον αφορά τα αγωνιστηκά του χθεσινού αγώνα, ο Νιόπλιας έδειξε ότι ήθελε να χτυπήσει το παιχνίδι και παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο τέρμα ο Τζόρβας, στην άμυνα η τετράδα Βύντρα, Biersmir, Sarriegi, Kante, αμυντικά χαφ οι Gilberto και Κατσουράνης, μπροστά οι Leto, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Cisse. Η ομάδα έδειξε να έχει διάθεση και είχε δυο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές του Κατσουράνη στο 11' και στο 12'. Προηγουμένως η Standard είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μbokani ξέφυγε από το αμυντικό μας δίδυμο και έφτασε φάτσα με τον Τζόρβα αλλά ο τελευταίος έδιωξε σε κόρνερ. Το ημίχρονο κύλησε με εμάς να έχουμε την κατοχή και στο 43' τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, ο Sarr έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Standard και στο rebound ο Κατσουράνης ανάγκασε τον Bolat σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Mbokani άφησε μαλάκες του Sarriegi και Biersmir και έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα στο 45'.
Όπως είναι λογικό το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ψυχολογία στο 0. Η αλλαγή του Biersmir με το Νίνη έδωσε κινητικότητα στην ομάδα χωρίς όμως να μπορέσει να αλλάξει δραστικά κάτι μέχρι το τέλος και το τελικό 1-0 "επισημοποίησε" τον αποκλεισμό.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους περίπου 800 οπαδούς που βρέθηκαν στη Λιέγη παρά το 1-3 του πρώτου αγώνα και βοήθησαν όσο μπορούσαν την ομάδα.

Όπως είπαμε στην αρχή, αφήνουμε πίσω πλέον το Europa League και επικεντρωνόμαστε στο αγώνα της Κυριακής όπου πρέπει να τα κάνουμε ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!!

2 σχόλια: