Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς πλάνο

Αντιγράφουμε το άρθρο των Green Web Fans για το παιχνίδι με την αεκ μιας και εκφράζει απόλυτα:

"Ήττα από την αεκ σήμερα για την ομάδα μας με 1-0… Μετά από μία βαθιά μπαλιά και ένα λάθος του Σαριέγκι ήρθε το γκολ. Στην ομάδα στοίχησαν πάρα πολύ οι απουσίες Νίνης Λέτο Γκοβού, καθώς δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις για να παίξουμε επίθεση. Αν και είχαμε διαρκώς την πρωτοβουλία και την κατοχή η μπάλα με δυσκολία έφτανε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ο Μπουμσόνγκ έκανε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Σπυρόπουλος συνέχισε το ντεμαράζ των απογοητευτικών εμφανίσεων και πλέον θυμίζει πρώην παίκτη. Ο Λουίς Γκαρσία πολύ κινητικός αλλά χωρίς καμία ουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μάλιστα έκανε και πολλά λάθη. Μιας και είπαμε λάθη γύρω στο 55’ εμφανίστηκε η κάρτα με τα λάθη για κάθε ομάδα και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είχε 48 λάθη. Τα περισσότερα εξ αυτών ο Γκαρσία, ο Σπυρόπουλος και ο Κατσουράνης. Από το 65’ και μετά η χανούμα δεν υπήρχε στο γήπεδο, όμως εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ και παιχνίδι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, παρά μόνο με σέντρες από τα πλάγια που δεν είχαν και πολλή τύχη. Οι παίκτες μας έψαχναν διαρκώς τον Τζιμπρίλ με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Κάπου εκεί πήγε 11 παρά η ώρα και το ματς έληξε… Ο Χριστοδουλόπουλος κινήθηκε πάλι στα ρηχά και ήρθε και «έδεσε» με τον Σπυρόπουλο. Γενικά από τα αριστερά υπάρχει πρόβλημα, ειδικά όταν λείπει ο Λέτο. Καθώς και η αλλαγή του Σπυρόπουλου, ο Ιωαννίδης μεχρι στιγμής απλά... δεν μπορεί..[b]H ομαδα δειχνει και ειναι ασυνδετη,αδουλευτη και μαλιστα το πιο εκνευριστικο ειναι οτι οι ιδιοι παικτες που περυσι εκαναν καλα παιχνιδια,ετρεχαν και παλευαν φετος παρουσιαζονται σαν μια μεγαλη πανακριβη παιδικη χαρα με επιτηριτη τον προπονητη.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..εχουμε εμπιστοσυνη στην διοικηση οτι θα κανει αυτα που πρεπει γιατι το σημερινο ειναι απλα ντροπη κ δουλεμα...ο σταρχιδισμος πρεπει να τελειωσει και ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΚΟΤΖΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ..Χρειαζομαστε σοκ και μαλιστα μεγαλο και γρηγορα..ΝΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ K ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..ΝΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..Η ΝΙΚΗ..Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ.. [/b] Ακολουθεί ματς κυπέλλου στην Κοζάνη και μετά ο γαύρος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε για το ντέρμπι που έρχεται αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι στην ομάδα να νιώσουν πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη δεν υπάρχει ούτε στο τελευταίο κύτταρο του εγκεφάλου μας.


Υγ1. Τσάμπα τα δέντρα που κόβονται για να τυπώνει εισιτήρια το αεκάκι. Αλλά εντάξει sold out σήμερα, κανά τριαντάρι θα το είχε. Ανύπαρκτοι.

Υγ2. Τις δηλώσεις του στυλ "αργήσαμε να μπούμε στο ματς και στη συνέχεια δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε" είχαμε πει ότι δεν θέλουμε να τις ξανακούσουμε. Επειδή λοιπόν τις ακούσαμε πάλι απόψε και σε ένα ντέρμπι μάλιστα και επειδή ακολουθεί κιάλλο ντέρμπι καπάκια λεμε μόνο και το τονίζουμε αυτή τη φορά ότι δεν πρέπει να ξανακουστούν τέτοιες δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟ."

( http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2816 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου