Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΤΣΟ & ΛΟ

Επιτέλους Παναθηναϊκός! Επιτέλους το βούλωσαν! Μέσα σε μία κολασμένη ατμόσφαιρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον οσφπ και βούλωσε πολλά στόματα! Με δύο γκολ του σεληνιασμένου Cisse και εκπληκτική εμφάνιση από τον Χριστοδουλόπουλο ο Παναθηναϊκός απέδειξε ποιος είναι το αφεντικό!
Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως... Ο Νιόπλιας παρέταξε την ομάδα με τον Τζόρβα στο τέρμα, στην άμυνα τους Βύντρα, Boumsong, Kante (έκπληξη καθώς οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τον Κατσουράνη στο ρόλο του στόπερ), Σπυρόπουλο, στο κέντρο Gilberto, Plessis (προτιμήθηκε αντί του Simao λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασεις από τον χαμό του αδερφό του), Κατσουράνης, δεξιά ο Govou, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Djibrilαρος!
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό για τους πράσινους καθώς το κέντρο ουσιαστικά δεν υπήρχε και ο Govou ήταν εκτός κλίματος. Αυτό κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο οσφπ που χωρίς να είναι καλύτερος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 37' με σουτ του Mirallas.
Ευτυχώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νιόπλιας έκανε δύο καταλητικές αλλάγες όπως αποδείχτηκε περνώντας τον Μαρίνο στη θέση του Govou και τον Luis Garcia στη θέση του Κατσουράνη. Με αυτή την αλλαγή ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε πίσω από τον Cisse και από τότε και μετά ο οσφπ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Στο 57' μετά από ασσίστ του Χριστοδουλόπουλου ο Cisse έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντας σε 1-1 και λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε και εκτέλεση εύστοχα πέναλτυ κάνοντας το 2-1. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η ομάδα δεν είχε... σεβαστεί υπερβολικά του πεμπταθλητές και αν ο Κάκος δεν προσπαθούσε να κλείσει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του.
Άφθονο γέλιο χάρισε μετά το τέλος του ματς ο Κάτμαρ λέγοντας για ακόμη μια φορά ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος κλπ κλπ κλπ. Όντως όμως αυτή τη φορά ήταν έγκλημα κατά της Ελλάδος αλλά γιατί το σκορ ήταν μόνο 2-1 και όχι πολύ μεγαλύτερο!
Πλέον η διαφορά μειώθηκε στον 1 βαθμό και την άλλη Δευτέρα παίζουμε στο Περιστέρι. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ομάδα. Πάλι Πρωτάθλημα!!!

Υ.γ.: Δεν ξέρω τι έγινε και ξεκίνησαν τα επεισόδια με τους μπάτσους στο ημίχρονο, αλλά το γεγονός ότι στο πέναλτυ του Cisse δε μπορούσαμε να ανοίξουμε τα μάτια μας από τα δαρκυγόνα λέει πολλά... A.C.A.B.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου