Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οριστικά χωρίς κόσμο με μπάοκ

Μέσα σε 15' απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που έγιναν ΕΚΤΟΣ γηπέδου στο ματς με την Καβάλα κι έτσι η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς χωρίς κόσμο σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι.
Με αυτόν τον τρόπο η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να καταπολεμήσει τη βία στην Έλλαδα μόνο που το πράττει λίγο... μονόπλευρα. Δε χρειάζεται να παραθέσουμε παραδείγματα που οι γαύροι γάμαγαν την πόλη στην οποία έπαιζε η ομάδα τους και δεν έτρεχε τίποτα μιας κι αυτά είναι τόσα πολλά που θα ξημερώσουμε.
Η παε Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση για την απόφαση:
«Επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Καβάλα-Παναθηναϊκός δεν υπήρξαν και η συμπεριφορά των οπαδών ήταν άψογη εντός γηπέδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έξω από το γήπεδο η αστυνομία συνέλαβε κάποιους που είχαν μπει χωρίς εισιτήριο και λόγω της μεθόδευσης να το κάνει αυτό μπροστά σε όλους, δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια. Η σημερινή απόρριψη της έφεσης προφανώς εντάσσεται σε μια λογική αυστηροποίησης των πειθαρχικών μέτρων και των σχετικών ποινών.
Κάτι τέτοιο βεβαίως θα επιβεβαιωθεί αν ισχύει ή όχι, αν η ανάλογη αυστηρότητα επιδειχθεί και στις ποινές που θα επιβληθούν στο εξής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρόκειται για επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων και επιλεκτική ευαισθησία που αντί να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα βίας, αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και υπονομεύουν την αξιοπιστία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου