Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ντροπή!

Αντιγράφω από το Leoforos.gr:
"Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έγινε σήμερα το πρωί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, το οποίο παράλληλα δείχνει και το μέγεθος της τραγικής κατάστασης που έχουν φτάσει οι αθλητές αλλά και το προπονητικό τιμ.

Μέλος της ομάδας σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξομολογήθηκε πως τις τελευταίες δέκα ημέρες έτρωγε μόνο ψωμί γιατί δεν είχε χρήματα. Έφαγε πάλι στη Σαντορίνη που πήγε η αποστολή για το Σούπερ Καπ και από το Σάββατο βρίσκεται ξανά σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας έκαναν... έρανο, μάζεψαν 300 ευρώ και του τα έδωσαν για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες και μέχρι να πληρώσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όσα τους οφείλει.

Οι παίκτες βρίσκονται σε οριακό σημείο, οι Έλληνες είναι απλήρωτοι 10 μήνες και μπαίνουν στον... 11ο. Η διοίκηση είχε υποσχεθεί πως θα τους πληρώσει έναν μισθό τη Δευτέρα, αλλά η... πληρωμή μετατέθηκε για μετά τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Καζάν, ώστε να υπάρξουν έσοδα από τις εισπράξεις της ΠΑΕ και το ποσοστό του Ερασιτέχνη.

Τουλάχιστον ειρωνική χαρακτηρίζουν οι παίκτες την καμπάνια εκστρατείας ενίσχυσης του Ερασιτέχνη μέσω... SMS, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι το μέτρο μπορεί να αποδώσει και να αποφέρει ικανοποιητικά έσοδα για να συντηρηθούν μισθοί και συμβόλαια.

Το θέμα είναι ως πότε θα κωφεύουν μπροστά σε τέτοιες απίστευτες ιστορίες οι μεγιστάνες που έχουν στα χέρια τους την ποδοσφαιρική ομάδα και το μπάσκετ. Διότι από τους διοικούντες του Ερασιτέχνη δεν μπορούμε πια να περιμένουμε τίποτα. Αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δώσουν λύση αυτοί είναι μόνο οι πανίσχυροι οικονομικά παράγοντες του «τριφυλλιού». Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να ευαισθητοποιηθούν;"

( http://www.leoforos.gr/article/6818/ntrope )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου