Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τα highlights του 3ου αγώνα με την Puta

1 μία νίκη και φύγαμε για Βαρκελώνη

Μετά και τη χθεσινή νίκη στο κολασμένο ΟΑΚΑ με 76-74 επί της Puta μας απομένει μία ακόμα την Πέμπτη για να φύγουμε για Βαρκελώνη. Η ομάδα απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει αρχίδια και ακόμα και όταν η puta ξεκωλιαζόταν και έβαζε ό,τι να 'ναι, οι παίκτες μας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Για ένα ακόμα παιχνίδι εκπληκτικός ο Διαμαντίδης με 18 πόντους και 7 ασσιστ και κρύο αίμα στις βολές όταν χρειάστηκε, τρίτο σερί καλό παιχνίδι και με τέτοιον αντίπαλο στην άμυνα από τον Καλάθη που εξαφάνισε τον Navarro και φυσικά μεγάλο ματς για ακόμα μια φορά από τον Batiste!


Όσον αφορά τον κόσμο η παρουσία του ήταν απίστευτη και κολασμένη και σε καμία περίπτωση δε θύμησε "κολασμένες" ατμόσφαιρες με τον γαύρο όταν κάθε λεπτό κινδυνεύουμε με τιμωρία! Συνεχής φωνή για 40 αγωνιστικά, γιουχαΐσματα που μπορούσαν να τρελάνουν άνθρωπο και γενικά μια από τις καλύτερες βραδιές της 13 σ' αυτό το κλειστό. Και φυσικά ο κόσμος δεν ξέχασε ούτε χθες τον Μιχάλη αλλά ούτε και τον Δημητράκι με ένα πανί που όπως φάνηκε δεν άρεσε σε πολλούς.


Eπόμενο ματς την Πέμπτη που σφραγίζουμε την πρόκριση στο Final-4!

Yγ: Πάλι καλά που έσπασε το σερί του ο Cisse στους αγώνες μπάσκετ!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

4 χρόνια μακριά μας



29/03/2007 - 29/03/2011

ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ,

ΚΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,

ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο. Ν' ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ,

ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑ!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ,

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Eίναι φίνα τα κορίτσια

Το 2 στα 2 έκαναν σήμερα τα δύο γυναικεία τμήματα του Συλλόγου.

Αρχικά το τμήμα βόλλεϋ το οποίο επικράτησαν άνετα με 0-3 (19-25, 14-25, 13-25) του Ηρακλή Κηφισιάς και τώρα ελπίζουμε σε στραβοπάτημα του γαύρου με την αεκ εκτός έδρας. Όπως φαίνεται και από τα σκορ των σετ, το παιχνίδι δε χρήζει ανάλυσης. Στα θετικά η παρουσία του κόσμου για μία ακόμα φορά στο Ζηρίνειο. Επόμενο και τελευταίο εντός έδρας φέτος στο Μετς με το Ανατόλια.

Τη μεγάλη νίκη όμως πήραν τα κορίτσια του μπάσκετ που κέρδισαν με 86-90 το ΔΑΣΑΛ στα Α. Λιόσια και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα μπορούσαν να έχουν καλύψει και τη διαφορά των 6 πόντων που είχαν ηττηθεί στον Τάφο. Η νίκη πάντως ήταν πολύ σημαντική καθώς πλέον ισοβαθμούμε στην 3η θέση με ΦΕΑ, Εσπερίδες και ΔΑΣΑΛ και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν θα μπούμε στα Play-Offs. Επόμενο παιχνίδι στον Τάφο με τον μπαοκ και η παρουσία όλων μας είναι επεβεβλημένη!

Τα δεκάλεπτα: 19-26, 38-47, 63-63, 86-90

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Highlights από το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη θα 'ρθω Πανάθα για σένα για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα

Ναι, γαμώτο!!! Ναι!!! Κερδίσαμε την πουτάνα την Βarca μέσα στη Βαρκελώνη! 71-75! Ξανά: 71-75!!!
Τι και αν η διαιτησία ήταν ακόμα χειρότερη από το προηγούμενο παιχνίδι? Τι κι αν η puta έφτασε στο +16, οι παίκτες μας έδειξαν τα αρχίδια τους για μία ακόμη φορά και τώρα τους περιμένουμε στο ΟΑΚΑ! Τι να πεις για τον Satο? Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με διαφορά από τότε που φόρεσε τα πράσινα με 18 πόντους και 4/5 τρίποντα σε καίρια μάλιστα σημεία! Ο Αρχηγός μας για μία ακόμα φορά ήταν τεράστιος πετυχαίνοντας 17 πόντους! Πολύ καλός επίσης ο Καλάθης με σημαντικούς πόντους και καλές άμυνες στον Navarro!

Δεν υπάρχουν λόγια! Πραγματικά είναι από τις νύχτες που χαίρεσαι να είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Την Τρίτη στο ΟΑΚΑ τους περιμένουμε. Και ας τολμήσουν να κάνουν τις ίδιες πουστιές με τη διαιτησία πάλι!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ρεσιτάλ Νο. +οο


Αν είναι δυνατόν! Τι θράσσος έχουν πια αυτοί οι δημοσιογράφοι? Άκουσον άκουσον! Τόλμησε και ρώτησε τον Μαριδάκη για τις περιβόητες κασέτες! Μα είναι δυνατόν?
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Είσαι μεγάλος παίκτης ρε!

Τι να πεις για τον Δημήτρη Διαμαντίδη? Όταν μέσα στο Palau Blaugrana πετυχαίνει 26 πόντους, 4 rebounds, 1 κλέψιμο, 2 ασίστ κ 1 τάπα δεν έχεις κάτι να σχολιάσεις! Να σχολιάσεις ότι είναι κρίμα το ότι χάσαμε 83-82? Είναι και μάλιστα μεγάλο! Να σχολιάσεις ότι τα κοράκια έκαναν αθόρυβη αλλά σημαντική δουλειά υπέρ της Barcelona? Ισχύει κι αυτό! Να πεις ότι είδαμε έναν Παναθηναϊκό που είχαμε καιρό να παρακολουθήσουμε? Αυτό κι αν ισχύει!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα με τη χθεσινή της εμφάνιση έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα για ακόμα μία φορά. Περάσουμε, δεν περάσουμε εμείς θα είμαστε δίπλα τους! Πάμε τώρα την Πέμπτη να σκίσουμε την Puta και μετά στο ΟΑΚΑ για τις τελικές μάχες!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πού πας ρε κούλα?

Την άτυπη ρεβάνς πήραν τα κορίτσια του βόλλεϋ από την αεκ στο Μετς καθώς επικράτησαν με 3-1 (25-11, 25-13, 21-25, 25-18). Όπως φαίνεται από το σκορ μόνο στο 3ο σετ χαλάρωσαν λίγο οι κοπέλες μας έτσι για το τζέρτζελο. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος μένουμε στο -1 από τις άτιτλες και πάμε τελευταία αγωνιστική στου Ρέντη να το σηκώσουμε όπως και πέρυσι! Επόμενος αγώνας στο Ζηρίνειο με τον Ηρακλή Κηφισιάς το Σάββατο.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Όλη η ουσία της χθεσινής Κυριακής







Υγ: Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός χθες κέρδισε 2-1 την Κέρκυρα με τον Cisse να βάζει το 50στό του γκολ.
Υγ2: Μετά το χθεσινό 6-0 του γαύρου επί της αεκ δεν είδα κανέναν γαύρο να μπαίνει στο γήπεδο για να "πανηγυρίσει"!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο νόμος του Τάφου

Μετά από 5 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στον Τάφο του Ινδού, ο κόσμος επέστρεψε στο κλειστό και με τη βοήθειά του η ομάδα πήρε δύσκολη νίκη με 69-65 επί του Πρωτέα Βούλας. Πολύ καλή η Χαλιβελάκη με 15 πόντους που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι 2'' πριν το τέλος και επίσης πολύ καλή για ένα ακόμα παιχνίδι η Μαρτζινεάν επίσης με 15 πόντους. Μένουν 3 παιχνίδι πλέον για τη λήξη της Regular Season και είναι 3 τελικοί χωρίς υπερβολή αν θέλει η ομάδα να μπει στα Play-Offs. Eπόμενος αγώνας στα Άνω Λιόσια με τον 2ο ΔΑΣΑΛ.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Quiz

Βρείτε για ποιο λόγο δεν πρόκειται να πατήσει κόσμος στη Γλυφάδα:

1) Γιατί ο Λάππας είναι λαππάς μέσα στο γήπεδο.

2) Γιατί έχουν χάσει 3 φορές σε 3 αγώνες από τον γαύρο.

3) Γιατί η διοίκηση προσέλαβε τον Λάιο στη θέση του προπονητή ο οποίος είναι από τις σημαίες του ανδρικού τμήματος βόλλεϋ του... γαύρου!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανασκόπηση Σαββατοκύριακου

Πέρα από κασέτες, παράγκες κλπ έχουμε και αγώνες πού και πού... Αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα του Συλλόγου επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από ένα σκατένιο δεκαήμερο (περίπου).

Η αρχή έγινε με το πόλο το οποίο βούλιαξε τη ΝΟ Πατρών με 14-6 στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες μετά το Χ με τη Χίο και την ήττα στη Βουλιαγμένη. Το Πρωτάθλημα τώρα διακόπτεται για δύο βδομάδες και ο επόμενος αγώνας είναι στην Τρούμπα με τον γαύρο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 3-0, 4-3

Και το ανδρικό βόλλεϋ επίσης επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αλεξ/πολης στη Γλυφάδα. Βέβαια η νίκη αυτή επισκιάστηκε από την "παραίτηση" του Καζάζη που σύμφωνα με τις σπόντες που άφησε, κάποιοι παίκτες την έχουν δει εξουσία στην ομάδα... Απ' το κακό στο χειρότερο αυτό το τμήμα...

Στη μπάλα τώρα η ομάδα κέρδισε με 1-3 τη γριά στο Καυτατζόγλειο έχοντας μπροστά το δίδυμο Cisse-Πετρόπουλου με τον πρώτο να δίνει τις ασσίστ και τον δεύτερο να σκοράρει δις. Το τρίτο γκολ έβαλε ο Χριστοδουλόπουλος μετά από σουτ του Cisse (ναι, πάλι ο Cisse). Γενικά η ομάδα μετά από την ισοπαλία με Ατρόμητο και την ήττα στη Λάρισα έδειξε ξανά καλό πρόσωπο. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Χθες το μπάσκετ γυναικών άγγιξε την υπέρβαση αλλά ηττήθηκε με 68-62 στον Βύρωνα από τον Αθηναϊκό, με τους δεύτερους να έχουν φυσικά και την εύννοια της διαιτησίας σε κάποια κρίσιμα σημεία. Επόμενος αγώνας στον Τάφο του Ινδού με τον Πρωτέα Βούλας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με κόσμο!

Και τέλος το γυναικείο βόλλεϋ επέστρεψε στις νίκες και αυτό και κέρδισε με 3-0 το Μαρκόπουλο στο Μετς. Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το 3-0 αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και το Πρωτάθλημα τώρα είναι μονόδρομος. Επόμενο παιχνίδι με την κούλα στο Μετς.

Υγ: Να δώσουμε συγχαρητήρια στα αδέρφια μας σε Αυστρία και Ρώμη για τις νίκες των ομάδων τους στα derby με Austria (0-1 η Rapid) και με lazio (2-0 η Roma)!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κασέτες, κασέτες, κασέτες

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο για κασέτες που αναφέρονται στο παιχνίδι του οσφπ με τη Maccabi Tel Aviv και του Παναθηναϊκού με τον άρη στη Θεσ/νικη. Όλο στημμένα, όλο παράγοντες... Έχουμε καταλάβει ότι παίζουν μπάλα ΜΟΝΟ οι παράγοντες πλέον? Εγώ είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και όπως κάθε οπαδός θέλω να πηγαίνω να πηγαίνω όπου παίζει η ομάδα μου και να τραγουδάω είτε χάνει είτε κερδίζει μέσα στο γήπεδο. (και) το τελευταίο διάστημα όμως μόνο οι παράγοντες είναι στο προσκήνιο. Ποιος είδε σε αθλητικό site αθλητική είδηση? Μόνο για τους Μπέους, Μαρινάκιδες, Πατέρες, Δαλούκες κλπ κλπ ακούμε. Όσο υπάρχουν άτομα που ζουν από το ποδόσφαιρο και όχι για το ποδόσφαιρο όπως οι οπαδοί το ποδόσφαιρο θα πέφτει όλο και πιο κάτω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κομμάτι της σάρκας μου, θα είχα σταματήσει προ πολλού να ασχολούμαι με αυτόν τον σάπιο "αθλητισμό"... Και όλα αυτά από έναν οπαδό του Παναθηναϊκού που θεωρητικά τον συμφέρουν αυτά που γίνονται. Μόνο θεωρητικά όμως καθώς το μόνο που θα γίνει είναι να κερδίσουν δόξα και χρήμα κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν κάνει (και) το ποδόσφαιρο επιχείρηση... Καληνύχτα μας...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σκατά...

Άλλος ένας τίτλος χάθηκε, άλλη μια κακή εμφάνιση προστέθηκε στη φετινή χρονιά... Φυσικά μιλάω για το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ στην έδρα της αεκ για τον knock out (μόνο εδώ ούτε Final-4 ούτε διπλοί αγώνες!) αγώνα για τον προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε μένοντας μετά από πολλά χρόνια εκτός τροπαίου. Για την ομάδα δε μπορούμε να πούμε ότι δεν αξίζει μια χρονιά να μην είναι καλή, αλλά το γαμώτο είναι ότι όλα τα τμήματα εκτός του πόλο και σε μερικές περιπτώσεις του μπάσκετ, δείχνουν τραγικά οπότε η μπάλα παίρνει και το γυναικείο βόλλεϋ. Το θέμα είναι ότι το Πρωτάθλημα πλέον είναι μονόδρομος και είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το παρόν στο Μετς σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες αρχής γενομμένης από το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πατέρα είσαι foul!

Το ποσό των 200.00€ δώρισε ο Ν. Πατέρας στην ελληνική αστυνομία για τις κατασκευές των μηχανών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ... Αυτή είναι μια κίνηση που προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι που ήταν αυτός πρόεδρος του Παναθηναϊκού γιατί ναι μεν κατάφερε και καταπολέμησε το παρασκήνιο όσο ήταν πρόεδρος αλλά το να βοηθάς την αστυνομία που τους οπαδούς της ομάδας σου (και όχι μόνο) τους προκαλούν, τους χτυπάνε και γενικά συμπεριφέρονται σαν εξουσιαστές των πάντως πάει πολύ. Δυστυχώς Πατέρα η εικόνα σου έχει πέσει πολύ στα μάτια μας...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καταραμένο 3ήμερο

4 παιχνίδια 4 ήττες... Αυτός είναι ο απολογισμός για το 3ήμερο που μας πέρασε...

Αρχικά το Σάββατο στο σημαντικότατο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη για το πόλο, οι παίκτες μας μετά από πολύ καιρό έκαναν κακή εμφάνιση και με λάθος στην τελευταία επίθεση επέτρεψαν στη Βουλιαγμένη να πάρει τη νίκη με 6-5 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτή η ήττα μας φέρνει στο -4 από το ΝΟΒ στην 3η θέση, όμως μετά και από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, δε φαίνεται δύσκολος αντίπαλος για τα Play Offs ακόμα και με μειονέκτημα έδρας.

Την Κυριακή ήρθε η ήττα στη Λάρισα με 2-0 για το ποδοσφαιρικό τμήμα που πλέον είναι φανερό ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Δε μπορώ να κατηγορίσω τους παίκτες για την έλειψη κινήτρου ειδικά έτσι όπως της στέρησαν το δικαίωμα να παλέψει το Πρωτάθλημα πριν δύο εβδομάδες αλλά ρε γαμώτο, λίγο εγωισμός δε βλάπτει. Στον Παναθηναϊκό παίζουν! Κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουν και να το κερδίζουν είτε είναι πρώτοι είτε τελευταίοι είτε παίζουν με τον γαύρο είτε με την Κολοπετινίτσα... Επόμενο παιχνίδι με τον ηρακλή στη Θεσ/νικη.

Και το καρέ συμπληρώθηκε χθες με τις δύο σημαντικότατες ήττες στα τμήματα βόλλεϋ.

Πρώτα στο Μετς η γυναικεία ομάδα ηττήθηκε με 1-3 από τον γαύρο. Παρότι προηγήθηκαν με 1-0 σετ, στα επόμενα τρία ήταν απούσες και ο γαύρος πήρε σχετικά εύκολη νίκη περνόντας με 1 βαθμό μπροστά στη βαθμολογία. Πρέπει να αναφερθεί επίσης και η απουσία οργανωμένων στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν... άλλοι σε... άλλο άθλημα!
Ακολουθεί το πολύ δύσκολο νοκ άουτ παιχνίδι την Πέμπτη με την αεκ εκτός έδρας για το Κύπελλο που είναι σημαντικότερο από το χθεσινό.

Την ήττα όμως γνώρισε και το ανδρικό τμήμα που παραδόθηκε άνευ όρων στον μπαοκ με 3-0 στην Πυλαία και έπεσε από την 1η πρώτη θέση. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο όμως το ίδιο ισχύει και για τον μπαοκ οπότε δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πλέον τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν χειρότερα, καθώς στις 4 αγωνιστικές που απομένουν έχουμε εκτός ηρακλή και γαύρο και αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί σοβαρή υπάρχει πιθανότητα να μείνουμε και εκτός 4άδας! Οπότε καιρός να σοβαρευτούν κι αυτοί...

Παίζει να ήταν ένα απ' τα χειρότερα 3ήμερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και όλοι ελπίζουμε να μην ξανάρθει...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πρόωρα στη Βαρκελώνη

Μετά την ήττα από τη Lietuvos στο ΟΑΚΑ το χθεσινό παιχνίδι με τη Μάλαγα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τη χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς οι παίκτες έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και με έναν εκπληκτικό Nicholas (18π.) πήραν εύκολη νίκη με 61-77. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Caja κέρδισε μέσα στη Λιθουανία οπότε τερματίσαμε δεύτεροι στον όμιλο και στα Play-Offs θα διασταυρωθούμε με την Barcelona με μειονέκτημα έδρας. Πράγμα που σημαίνει ότι αν λάβουμε υπόψην μας και τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες (το Final-4 θα γίνει στη Βαρκελώνη) τα πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολα. Όμως επειδή... in green god we trust έχουμε εμπιστοσύνη στον Ζοτς και στους παίκτες του και πιστεύομε ότι θα μας κάνουν περήφανους για πολλοστή φορά!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διήμερο εκδηλώσεων Radical Fans United

Αυτοκτονία!

Όταν παίρνεις το πρώτο σετ με 20-25, γυρνάει ο γαύρος σε 2-1, ισοφαρίζεις με 17-25 και στο χάνεις στο τάι μπρέικ ενώ κερδίζεις 6-10, 7-11 και κάνει τρία συνεχόμενα λάθος σερβίς ο γαύρος σε ματς μπολ μόνο ως αυτοκτονία μπορεί να θεωρηθεί. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος αλλά το να χάνουν 3 φορές σε 3 παιχνίδια από τον γαύρο είναι τεράστια ξενέρα. Ειδικά το σημερινό τους χάρισε έναν τίτλο. Χωρίς καμία υπερβολή στη λέξη "χάρισε". Στην αρχή της χρονιάς λέγαμε ότι δεν έχουμε προσδοκίες από την ομάδα αλλά όσο πάει. Εγώ προσωπικά μετά το χθεσινό θέλω το Πρωτάθλημα όσο τίποτα. Γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό, το Πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι στόχος αλλά αυτοσκοπός.

Υ.γ.: Ο Λάππας απέδειξε για ακόμα μια φόρα τον χαρακτηρισμός Βύντρα του βόλλεϋ. Μόνο που ο Βύντρα μετά από τόσα χρόνια τιμάει την φανέλα και με το παραπάνω. Είναι δυνατόν ρε Λάππα να τρως έτσι εύκολα τα μπλοκ? Και δυστυχώς δε μιλάμε για 2-3...
Υ.γ.2: Μάγκες τα παιδάκια από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής του Πειραιά που κρατούσαν σημαία και κασκόλ του Παναθηναϊκού! Για μένα ήταν η καλύτερη εικόνα που είδα εδώ και καιρό.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

R.I.P.

Νεκροί είναι οι 2 από τους 4 αστυνομικούς που δέχτηκαν επίθεση χθες όταν καταδίωξαν ένα κλεμμένο jeap και επιβαίνοντες τους πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Δεν έχουν σημασία οι απόψεις του καθενός μπροστά στις ζωές των ανθρώπων, οπότε θέλω να στείλω κι εγώ τα συλληπητήριά μου στους γονείς των νεκρών αστυνομικών.

Το θέμα όμως είναι ότι πλέον υπάρχει παντου τυφλή βία και όλα είναι αλληλένδετα. Βία χωρίς λόγο στα γήπεδα, στις πορείες, στους δρόμους, στις πλατείες. Παντού. Όλα είναι μια αλυσίδα που δείχνουν το πόσο πολύ κατρακυλάει η κοινωνία.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλο μπάσκετ

Σήμερα οριστηκοποιήθηκε η αναβολή του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ που θα γινόταν την Κυριακή κι αυτό επειδή το Υπουργείο Παιδείας δε μπορούσε να διαθέσει τα εισητήρια σε μαθητές (!) και επειδή η αστυνομία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Προφανώς μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις μαθητές που να θέλουν να πάνε να δούνε μπάσκετ. Πάμε καλά? Επίσης αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά το πόσο ελλειπής είναι η εκπαίδευση της αστυνομίας καθώς όπως βλέπουμε σε άλλες χώρες βρίσκονται στον ίδιο χώρο οπαδοί μισητής εχθράς (St. Pauli - HSV, Real Madrid - Barcelona, West Ham - Milwall κλπ κλπ κλπ). Κι εδώ δε μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό μπάσκετ.