Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αυτοκτονία!

Όταν παίρνεις το πρώτο σετ με 20-25, γυρνάει ο γαύρος σε 2-1, ισοφαρίζεις με 17-25 και στο χάνεις στο τάι μπρέικ ενώ κερδίζεις 6-10, 7-11 και κάνει τρία συνεχόμενα λάθος σερβίς ο γαύρος σε ματς μπολ μόνο ως αυτοκτονία μπορεί να θεωρηθεί. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος αλλά το να χάνουν 3 φορές σε 3 παιχνίδια από τον γαύρο είναι τεράστια ξενέρα. Ειδικά το σημερινό τους χάρισε έναν τίτλο. Χωρίς καμία υπερβολή στη λέξη "χάρισε". Στην αρχή της χρονιάς λέγαμε ότι δεν έχουμε προσδοκίες από την ομάδα αλλά όσο πάει. Εγώ προσωπικά μετά το χθεσινό θέλω το Πρωτάθλημα όσο τίποτα. Γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό, το Πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι στόχος αλλά αυτοσκοπός.

Υ.γ.: Ο Λάππας απέδειξε για ακόμα μια φόρα τον χαρακτηρισμός Βύντρα του βόλλεϋ. Μόνο που ο Βύντρα μετά από τόσα χρόνια τιμάει την φανέλα και με το παραπάνω. Είναι δυνατόν ρε Λάππα να τρως έτσι εύκολα τα μπλοκ? Και δυστυχώς δε μιλάμε για 2-3...
Υ.γ.2: Μάγκες τα παιδάκια από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής του Πειραιά που κρατούσαν σημαία και κασκόλ του Παναθηναϊκού! Για μένα ήταν η καλύτερη εικόνα που είδα εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου