Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανασκόπηση Σαββατοκύριακου

Πέρα από κασέτες, παράγκες κλπ έχουμε και αγώνες πού και πού... Αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα του Συλλόγου επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από ένα σκατένιο δεκαήμερο (περίπου).

Η αρχή έγινε με το πόλο το οποίο βούλιαξε τη ΝΟ Πατρών με 14-6 στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες μετά το Χ με τη Χίο και την ήττα στη Βουλιαγμένη. Το Πρωτάθλημα τώρα διακόπτεται για δύο βδομάδες και ο επόμενος αγώνας είναι στην Τρούμπα με τον γαύρο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 3-0, 4-3

Και το ανδρικό βόλλεϋ επίσης επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αλεξ/πολης στη Γλυφάδα. Βέβαια η νίκη αυτή επισκιάστηκε από την "παραίτηση" του Καζάζη που σύμφωνα με τις σπόντες που άφησε, κάποιοι παίκτες την έχουν δει εξουσία στην ομάδα... Απ' το κακό στο χειρότερο αυτό το τμήμα...

Στη μπάλα τώρα η ομάδα κέρδισε με 1-3 τη γριά στο Καυτατζόγλειο έχοντας μπροστά το δίδυμο Cisse-Πετρόπουλου με τον πρώτο να δίνει τις ασσίστ και τον δεύτερο να σκοράρει δις. Το τρίτο γκολ έβαλε ο Χριστοδουλόπουλος μετά από σουτ του Cisse (ναι, πάλι ο Cisse). Γενικά η ομάδα μετά από την ισοπαλία με Ατρόμητο και την ήττα στη Λάρισα έδειξε ξανά καλό πρόσωπο. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Χθες το μπάσκετ γυναικών άγγιξε την υπέρβαση αλλά ηττήθηκε με 68-62 στον Βύρωνα από τον Αθηναϊκό, με τους δεύτερους να έχουν φυσικά και την εύννοια της διαιτησίας σε κάποια κρίσιμα σημεία. Επόμενος αγώνας στον Τάφο του Ινδού με τον Πρωτέα Βούλας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με κόσμο!

Και τέλος το γυναικείο βόλλεϋ επέστρεψε στις νίκες και αυτό και κέρδισε με 3-0 το Μαρκόπουλο στο Μετς. Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το 3-0 αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και το Πρωτάθλημα τώρα είναι μονόδρομος. Επόμενο παιχνίδι με την κούλα στο Μετς.

Υγ: Να δώσουμε συγχαρητήρια στα αδέρφια μας σε Αυστρία και Ρώμη για τις νίκες των ομάδων τους στα derby με Austria (0-1 η Rapid) και με lazio (2-0 η Roma)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου