Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καταραμένο 3ήμερο

4 παιχνίδια 4 ήττες... Αυτός είναι ο απολογισμός για το 3ήμερο που μας πέρασε...

Αρχικά το Σάββατο στο σημαντικότατο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη για το πόλο, οι παίκτες μας μετά από πολύ καιρό έκαναν κακή εμφάνιση και με λάθος στην τελευταία επίθεση επέτρεψαν στη Βουλιαγμένη να πάρει τη νίκη με 6-5 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτή η ήττα μας φέρνει στο -4 από το ΝΟΒ στην 3η θέση, όμως μετά και από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, δε φαίνεται δύσκολος αντίπαλος για τα Play Offs ακόμα και με μειονέκτημα έδρας.

Την Κυριακή ήρθε η ήττα στη Λάρισα με 2-0 για το ποδοσφαιρικό τμήμα που πλέον είναι φανερό ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Δε μπορώ να κατηγορίσω τους παίκτες για την έλειψη κινήτρου ειδικά έτσι όπως της στέρησαν το δικαίωμα να παλέψει το Πρωτάθλημα πριν δύο εβδομάδες αλλά ρε γαμώτο, λίγο εγωισμός δε βλάπτει. Στον Παναθηναϊκό παίζουν! Κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουν και να το κερδίζουν είτε είναι πρώτοι είτε τελευταίοι είτε παίζουν με τον γαύρο είτε με την Κολοπετινίτσα... Επόμενο παιχνίδι με τον ηρακλή στη Θεσ/νικη.

Και το καρέ συμπληρώθηκε χθες με τις δύο σημαντικότατες ήττες στα τμήματα βόλλεϋ.

Πρώτα στο Μετς η γυναικεία ομάδα ηττήθηκε με 1-3 από τον γαύρο. Παρότι προηγήθηκαν με 1-0 σετ, στα επόμενα τρία ήταν απούσες και ο γαύρος πήρε σχετικά εύκολη νίκη περνόντας με 1 βαθμό μπροστά στη βαθμολογία. Πρέπει να αναφερθεί επίσης και η απουσία οργανωμένων στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν... άλλοι σε... άλλο άθλημα!
Ακολουθεί το πολύ δύσκολο νοκ άουτ παιχνίδι την Πέμπτη με την αεκ εκτός έδρας για το Κύπελλο που είναι σημαντικότερο από το χθεσινό.

Την ήττα όμως γνώρισε και το ανδρικό τμήμα που παραδόθηκε άνευ όρων στον μπαοκ με 3-0 στην Πυλαία και έπεσε από την 1η πρώτη θέση. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο όμως το ίδιο ισχύει και για τον μπαοκ οπότε δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πλέον τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν χειρότερα, καθώς στις 4 αγωνιστικές που απομένουν έχουμε εκτός ηρακλή και γαύρο και αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί σοβαρή υπάρχει πιθανότητα να μείνουμε και εκτός 4άδας! Οπότε καιρός να σοβαρευτούν κι αυτοί...

Παίζει να ήταν ένα απ' τα χειρότερα 3ήμερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και όλοι ελπίζουμε να μην ξανάρθει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου