Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αδιαφορία από τη μία, σεβασμός από την άλλη

Τέλειωσε και η Κυριακή έχοντας δύο αγώνες του Παναθηναϊκού. Από τη μία τη νίκη του μπάσκετ με 61-75 επί του πανιωνίου και από την άλλη την ήττα του ποδοσφαίρου από τον υποβιβασμένο πανσερραϊκό.

Για το ποδόσφαιρο το Πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει από το γαμμημένο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης, αλλά αυτή η αδιαφορία δεν αντέχεται. Είπαμε, έχετε το δικαίωμα να γράψετε το Πρωτάθλημα στα παπάρια σας, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα ούτε να γράφετε τον κόσμο που ήρθε να σας δει σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στις Σέρρες αλλά ούτε και το όνομα του Παναθηναϊκού. Ξυπνήστε άμεσα! (αλήθεια πόσες φορές θα το λέμε αυτό μέσα στη χρονιά;)


Από την άλλη έχουμε το μπάσκετ το οποίο μετά από τα ματς με την puta έδειξε εμφανώς κουρασμένο κάτι αναμενόμενο φυσικά. Παρόλ' αυτά κέρδισε σχετικά άνετα τον πανιώνιο με 61-75 στο κλειστό της Ν. Σμύρνης με τον Sato να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16πόντους και 3/5 τρίποντα, με πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τον Καλάθη. Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στις 5 με την αεκ (συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την ώρα που έβαλε το παιχνίδι, και κατά τ' άλλα θέλουν και κόσμο στα γήπεδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου