Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πολλά κιλά αρχίδια!!!

Είναι γεγονός!!! Γαμήσαμε την puta Barca και περάσαμε στο F4! Εκεί που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και είχαν για φαβορί την puta των 2 ευρωπαϊκών ενάντια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ των 5! Τι να πεις για τους παίκτες? Όταν μια ομάδα αγωνίζεται για ένα ημίχρονο ουσιαστικά χωρίς τον Διαμαντίδη ο οποίος στα 2 πρώτα λεπτά χρεώθηκε με 2 ανύπαρκτα φάουλ, όταν παίζεις όλο το παιχνίδι χωρίς τον Nicholas που τραυματίστηκε, δεν υπάρχουν λόγια. Ακόμα και ο Tepic ο οποίος ήταν ανύπαρκτος έκανε ένα πολύ σημαντικό κλέψιμο στο 3ο δεκάλεπτο. Πολύ καλός ο Βουγιούκας που πέτυχε 10 πόντους και έδωσε πολύτιμες ανάσες στον επιβήτορα Batiste, ο Kαλάθης που εξαφάνισε για ακόμα μια φορά τον Djordjevic του μπάσκετ, Νavarro (το κλέψιμο στο πρώτο ημίχρονο στη φάση που τραυματίστηκε ο Nicholas ήταν απίστευτη ηδονή) και με πολύ καλή δουλειά στην άμυνα γενικά αλλά και με σημαντικούς πόντους στην επίθεση έδειξε ότι έχει βρει το δρόμο του.


Πραγματικά τα λόγια γι' αυτήν την ομάδα είναι λίγα. Κατάφερε και έφτασε σε ένα F4 που, κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι από εμάς δεν το πιστεύαμε στη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο κατάφερε να πάει αλλά κατάφερε να είναι και το απόλυτο φαβορί για την κούπα κάτι που όμως πρέπει να προσεχτεί καθώς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ειδικά με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους όπως είναι η Siena που θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό.


Λόγια δεν υπάρχουν επίσης και για τον κόσμο. Εικόνες στο κλειστό του ΟΑΚΑ που χρόνια είχαμε να ζήσουμε. Δε θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κόσμος έφτανε τους 25.000. Έβλεπες κόσμο παντού. Στους διαδρόμους, μπροστά από τις οθόνες, στις γωνίες, παντού! Και το καλύτερο είναι ότι πέρα από όγκος υπήρχε και παλμός αναγκάζοντας τους Ισπανούς δημοσιογράφους (σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr) να φωτογραφίζουν την εκπληκτική εξέδρα της Θύρας 13.


Η ομάδα έχει αρχίδια και θα το δείξει και στο F4 στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε όμως έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη την Κυριακή και σε δύο βδομάδες το παιχνίδι με τον ακατανόμαστο στο εξοχικό μας στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου