Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Mια ζωή Πρωταθλητές!

Όσο κι αν προσπάθησαν οι γαύροι να πάρουν το παιχνίδι με την τρομοκρατία τελικά το μόνο που πήραν ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο τσιμπούκι από τον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού.
Το τι θα αντιμετώπιζαν οι παίκτες μας στο ΣΕΦ είχε φανεί από τις προηγούμενες μέρες όταν και οι δίοικηση του οσφπ είχε ηλεκτρίσει επικύνδινα το κλίμα. Το αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας να αργήσει να ξεκινήσει 45 λεπτά. Οι παίκτες του οσφπ που έκαναν κανονικά ζέσταμα σ' αυτό το διάστημα, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άρχισαν με σερί 11-0 και στη συνέχεια έκαναν το 19-7 εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο το 0/5 στα δίποντα που είχαμε.
Με όπλο τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με 24-30 στο 16' και κάπου εκεί άρχισε η συντριβή του οσφπ με το ημίχρονο να λήγει 31-38. Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατούσε είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μας δεν έκαναν προπόνηση πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τους διαιτητές να κοιτάζουν απαθείς.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε όπως το πρώτο δηλαδή με τον Παναθηναϊκό να κρατάει το προβάδισμα μέχρι το 42-50 όταν και έφυγαν κοτρίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ανάγκασαν τον Obradovic να πάρει τους παίκτες και να πάει στα αποδυτήρια. Μετά από 50 λεπτά και ενώ έχει υπάρξει διαταγή για εκκένωση του γηπέδου έχουν μείνει στο εξοχικό γύρω στους 5.000 γαύρους που θέλουν να δουν τη συνέχεια της τσόντας από κοντά. Τελικά το παιχνίδι ξαναρχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός συνεχώς μπροστά και οι γαύροι να ακολουθούν.
Το τέλος γράφτηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 69-76 όταν οι γαύροι άρχισαν εκ νέου να πετάνε αντικείμενα και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα και την στέψη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας ως Πρωταθλητή στο ΣΕΦ μετά από 11 χρόνια!

Δεκάλεπτα: 19-12, 31-38, 54-63, 69-76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου