Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ξεφτίλα

Ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος (βλ. Πράσινη) έχει βαλθεί να γαμήσει ό,τι έχει φτιαχτεί τα τελευταία δύο χρόνια στην ΠΑΕ. Με ανακοινώσεις όπως η χθεσινή το μόνο που καταφέρνει είναι να σπέρνει τη διχόνια. Ο κόσμος δεν τον γουστάρει και αυτό έχει φανεί εξ αρχής



Για τα τελευταία πρωτοσέλιδα της Πράσινης τι να πει κανείς; Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Προσπαθεί και αυτή να βάλει το προσωπικό συμφέρον του Δημητράκη πάνω από τον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός πλέον ότι μιλάμε για μια δεύτερη Derby.
Γράφει για τα χρόνια προσφοράς στον Παναθηναϊκό του Πατέρα και των Γιαννακόπουλων και ταυτόχρονα δοξάζει τον Δημητράκη. Ο Δημητράκης δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στον Παναθηναϊκό. Μόνο παπαριές κάνει. Κανείς δεν αμφισβιτεί το τι έχουν προσφέρει ο Παύλος και ο Θανάσης στον Παναθηναϊκό αλλά κανείς δεν παραβλέπει τα τρανταχτά λάθη που έχουν γίνει στον Ερασιτέχνη.
Το ζουμί είναι ότι ο Δημητράκης πρέπει να απομονωθεί επειγόντως και η Πράσινη να κόψει τις μαλακίες μπας και κερδίσει την χαμένη της αξιοπρέπεια (που δεν το κόβω εδώ που τα λέμε).
Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι δεν είμαστε προσωπολάτρες και θέλουμε μόνο το καλό του Παναθηναϊκού μας, αλλά με τέτοιες ενέργειες δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου