Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βόλλεϋ Ανδρών 2010-2011

Τέλειωσε η σεζόν για το ανδρικό τμήμα βόλλεϋ και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι μια από τις χειρότερες χρονιές του Συλλόγου ever! Σίγουρα τα οικονομικά προβλήματα όλη τη χρονιά ήταν τεράστια αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Η αρχή έγινε με τον Super Cup στη Σαντορίνη όπου ο γαύρος το κέρδισε εύκολα με 3-1 αν και οι δικοί του παίκτες επίσης ήταν απλήρωτοι. Οι παίκτες παρόλ' αυτά έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια για κάποιο διάστημα όμως όταν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια καταφέρνεις να πάρεις μόνο μια νίκη (με τον μπαοκ στη Γλυφάδα), τότε τα πράγματα δεν είναι απλά τραγικά και το 0/6 με τον γαύρο φέτος λέει πολλά...

Πραγματικά η φετινή χρονιά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναλύσεις. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές σε όλα τα πόστα και επιτέλους να φύγει από αυτή τη γαμημένη τη Γλυφάδα!

Είναι φίνα τα κορίτσια


Είναι φίνα τα κορίτσια κι όπου παν' γαμάν στα ίσια γιατί παίζουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Το 7ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα ήρθε στη Λεωφόρο με τον γνωστό τρόπο: βεντούζα μέσα στου Ρέντη με 0-3 επί των άτιτλων!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δε θα γίνετε ποτέ!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Καινούργιο τμήμα Ερασιτέχνη?

Από την τελευταία ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα όπου ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία ώστε να αναλάβει οικονομικά ένα τμήμα του Ερασιτέχνη, έχει βγει η φήμη για τη δημιουργία καινούργιου τμήματος, κάτι που παίζει πολύ και στο board των Green Web Fans. Τα αθλήματα που ακούγονται είναι χάντμπολ, γυναικείο πόλο, ποδόσφαιρο σάλας.

Εγώ μπορώ να πω ότι σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά δε θα ήταν καλύτερα να αναλάβει ο Φορέας ένα από τα ήδη υπάρχοντα τμήματα που χρειάζονται χρήματα; Για παράδειγμα το τμήμα της ποδηλασίας ή της πυγμαχίας με πολύ λιγότερα χρήματα από τα παραπάνω μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα και να ξαναφέρουν τίτλους στο Σύλλογο. Περισσότερα πάντως αναμένονται από τον Ιούνιο.

Και τώρα οι Εσπερίδες

Μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς στον Τάφο του Ινδού η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έσκισε τον μΠΑΟΚ με 75-61 και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Καλλιθέα με τις Εσπερίδες. Τα σενάρια είναι πολλά τη δεδομένη στιγμή τα οποία μας φέρνουν από δεύτερους μέχρι πέμπτους δηλαδή εκτός Play-Offs. Μέσα στη βδομάδα θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση. Το σημαντικό όμως είναι: ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Εξαφανιστείτε!!!

Και ναι. Το κατάφεραν και αυτό. Κατάφεραν για 3η φορά μέσα σε μία βδομάδα να χάσουν 3-2 από τον γαύρο από 0-2 τα καμάρια του βόλλεϋ. Δεν έχω τι να πω παρά μόνο ότι, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι η ντροπή του Συλλόγου αυτό το τμήμα...

Υγ: Κ. Γιαννακόπουλε ακόμα περιμένουμε να κάνεις αυτό το τμήμα πρώτο σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως είχες υποσχεθεί όταν έδιωξες τον Βλάσση!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ

Από τότε που αρχίσαμε να ακολουθούμε τον Παναθηναϊκό, αυτός ο στίχος από τον ύμνο μας αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα διαρκή στόχο και ένα μοναδικό όνειρο για το σύλλογό μας. Τόσα χρόνια σαν κόσμος του Παναθηναϊκού και σαν ΘΥΡΑ 13 ποτέ ξανά δεν είχαμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τόσο άμεσα τον ερασιτέχνη όσο αυτή τη φορά. Οι προσπάθειες της νέας διοίκησης μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και από το καλοκαίρι που ελπίζουμε ότι θα επανεκλεγούν, περιμένουμε περισσότερα από αυτούς. Ο ερασιτέχνης έχει πάψει πλέον να αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων. Η εγγραφή όπως και το δικαίωμα του "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι" είναι πια γεγονός. Όλοι αυτοί οι Παναθηναϊκοί που λένε χρόνια τώρα ότι θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο ήρθε η ώρα να το κάνουν επιτέλους. Είτε με την εγγραφή τους, είτε με ένα απλό μήνυμα στον αριθμό σωτηρίας για τον ερασιτέχνη, είτε με το να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα ενισχύσει οικονομικά τα τμήματα του συλλόγου. Οι ευκαιρίες πολλές, όπως και τρόποι για να βοηθήσουν όποιοι θέλουν. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Εμείς σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13 θα στηρίξουμε με πολλούς τρόπους την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο. θέλοντας να κάνουμε τον αγαπημένο στίχο του ύμνου μας πραγματικότητα. Κατ' αρχάς θα στηρίξουμε την συναυλία στις 15/4 στο Ο.Α.Κ.Α. (από την οποία τα χρήματα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ομάδα μας), ενώ θα εντείνουμε και τις προσπάθειες για την αποστολή μηνυμάτων στο 54242 από τους οπαδούς μας. Δεύτερον, όπως έχουμε ήδη ξαναγράψει σε ανακοίνωσή μας, προσφέρουμε για όλα τα μέλη των συνδέσμων μας που επιθυμούν να γραφτούν στο σύλλογο, την εγγραφή του καθώς και όλες τις συνδρομές του πρώτου χρόνου (πληροφορίες σε ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους μας καθώς και στον Κεντρικό Σύνδεσμο στο τμήμα που ασχολείται με τις εγγραφές του ερασιτέχνη). Τρίτον, έχουμε ήδη συμφωνήσει με την παρούσα διοίκηση να αναλάβουμε εξ' ολοκλήρου τα έξοδα για ένα τμήμα που θα μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά, ώστε να το κάνουμε πρωταγωνιστή. Τέλος, είμαστε σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση ώστε το βόλεϊ γυναικών να γυρίσει στη Λεωφόρο, όπου θα ξαναζωντανέψει το αγαπημένο μας τμήμα. Όλες μας αυτές οι ενέργειες πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν ώστε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό μας πιο κοντά στην κορυφή. Περιμένουμε τη συμβολή σας σε αυτή τη νέα αρχή, τη βοήθεια του απλού κόσμου. Γιατί η πραγματική δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ΜΟΝΟ ο κόσμος του και κανείς άλλος.

Περιμένουμε την βοήθεια όλων σας . . .

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΘΥΡΑΣ 13

Πρέπει να έχουν πρόβλημα...

Το να χάνεις για δεύτερη φορά μέσα σε 5 μέρες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κάτι δείχνει. Το ότι ο γαύρος έχει επί μέρους 8-0 σερί στους μεταξύ μας αγώνες λέει ακόμα περισσότερα. Κύριε Λάιε και κύριε Πετρέα δεν είναι δικαιολογία η διαιτησία. 0-2 κερδίζετε ρε γαμώτο!!! 1 σετ πρέπει να πάρετε! Και να πω ότι έγινε μία φορά να πω πάει στο διάολο. Έγινε δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα πάμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ. Μία ολόκληρη χρονιά χωρίς νίκη με τον αρουραίο!

Το Σάββατο στη Γλυφάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Μην την πετάξετε...

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πάμε όπως... κάθε χρόνο

Με 3-0 ξεπέταξαν χθες οι κοπελάρες μας το Ανατόλια στο Μετς και τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στου Ρέντη με τις άτιτλες. Μετά τη χθεσινή τους ήττα με 3-0 στο Μαρκόπουλο, είμαστε μπροστά με +3 και μας αρκεί ακόμα και ήττα με 3-2 αλλά ποτέ καμία ήττα από τον γαύρο δεν είναι ευπρόσδεκτη!
Οπότε την άλλη Δευτέρα τελείωνουμε τη χρονιά όπως την ανοίξαμε με νίκη μέσα στο κοτέτσι και το έβδομο Πρωτάθλημα!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Επίσκεψη οργανωμένων στην Γλυφάδα

Επειδή το κακό με το ανδρικό βόλλεϋ έχει παραγίνει φέτος, οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν ραντεβού με τους παίκτες το οποίο ορίστηκε για αύριο στη Γλυφάδα, μία μέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό με τον αρουραίο στου Ρέντη. Μακάρι έστω και αργά να βάλουν μυαλό και τουλάχιστον να πέσουν με ψηλά το κεφάλι δείχνοντας ότι τιμάνε την ομάδα που βρίσκονται.

Υγ: Η δικαιολογία περί χρεών πλέον πολύ απλά μπαγιάτεψε και κούρασε. Ο λόγος απλούστατος: οι παίκτες του γαύρου παίζουν επίσης απλήρωτοι και παρόλ' αυτά μας έχουν σκίσει φέτος και δίνουμε και το δικαίωμα στον κάθε Ανδρεάδη να μιλάει για τον οσφπ ως ομάδα με αρχίδια.

Αδιαφορία από τη μία, σεβασμός από την άλλη

Τέλειωσε και η Κυριακή έχοντας δύο αγώνες του Παναθηναϊκού. Από τη μία τη νίκη του μπάσκετ με 61-75 επί του πανιωνίου και από την άλλη την ήττα του ποδοσφαίρου από τον υποβιβασμένο πανσερραϊκό.

Για το ποδόσφαιρο το Πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει από το γαμμημένο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης, αλλά αυτή η αδιαφορία δεν αντέχεται. Είπαμε, έχετε το δικαίωμα να γράψετε το Πρωτάθλημα στα παπάρια σας, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα ούτε να γράφετε τον κόσμο που ήρθε να σας δει σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στις Σέρρες αλλά ούτε και το όνομα του Παναθηναϊκού. Ξυπνήστε άμεσα! (αλήθεια πόσες φορές θα το λέμε αυτό μέσα στη χρονιά;)


Από την άλλη έχουμε το μπάσκετ το οποίο μετά από τα ματς με την puta έδειξε εμφανώς κουρασμένο κάτι αναμενόμενο φυσικά. Παρόλ' αυτά κέρδισε σχετικά άνετα τον πανιώνιο με 61-75 στο κλειστό της Ν. Σμύρνης με τον Sato να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16πόντους και 3/5 τρίποντα, με πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τον Καλάθη. Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στις 5 με την αεκ (συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την ώρα που έβαλε το παιχνίδι, και κατά τ' άλλα θέλουν και κόσμο στα γήπεδα).

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Δεν έχετε αρχίδια ρε!

Δεν είναι δυνατόν! Απλά δεν γίνεται! Δεν γίνεται να κερδίζεις 0-2 τον πουστόγαυρο, στο 3ο σετ να είσαι μπροστά με 22-24 και τελικά να χάνεις το παιχνίδι με 3-2! "Κύριοι" του βόλλεϋ έχετε αποδείξει ότι ο κόσμος καλά κάνει και δεν πατάει στην Γλυφάδα και ούτε πρόκειται!

Όπως και να 'χει τα "αλάνια" μας στους ημιτελικούς των Play Offs θα παίξουν πάλι με τον γαύρο με μειονέκτημα έδρας και με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες. Μέχρι τότε: καλά κρασιά...

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δημητράκη έχεις ξεφύγει!!!

Πρώτα είχαμε το εξώδικο στους Green Web Fans και τώρα έχουμε τους τραμπουκισμούς στο gazzetta.gr. Δεν έχει σημασία ποια είναι η γνώμη του καθενός γι' αυτό το site, αλλά το ότι ο Μητσάκος την έχει δει κάπως και εξουσία και πιστεύει ότι με το όνομα του πατέρα του και του θείου του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και είναι κρίμα γιατί πραγματικά είχε τα φόντα να μεγαλουργήσει αλλά καθώς φαίνεται ακολουθεί πιστά τα χνάρια της καρκινοοικογένειας.

5.000€ ο Κατσουράνης στον Ερασιτέχνη - Φιλικό για Ερασιτέχνη;

Ο Κατσουράνης είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Συλλόγου, και δεύτερος γενικά μετά τον Cisse, που έκανε δωρεά στον Ερασιτέχνη λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων του Ερασιτέχνη με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το ποσό που δώρισε είναι 5.000€ και επίσης αγόρασε και 50 εισητήρια για τη συναυλία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 15/4 με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του Α.Ο.

Επίσης, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Derby, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να γίνει ένα φιλικό τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον Ερασιτέχνη. Μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολύ και με ένα δυνατό αντίπαλο όνομα (ένα φιλικό με την Rapid στη Λεωφόρο θα ήταν η καύλα κάθε οπαδού) μπορεί να μαζευτεί ένα ικανοποιητικότατο ποσό.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τα λόγια είναι περιττά. Μόνο εμείς!

Τα highlights του 4ου αγώνα με την Puta

Πολλά κιλά αρχίδια!!!

Είναι γεγονός!!! Γαμήσαμε την puta Barca και περάσαμε στο F4! Εκεί που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και είχαν για φαβορί την puta των 2 ευρωπαϊκών ενάντια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ των 5! Τι να πεις για τους παίκτες? Όταν μια ομάδα αγωνίζεται για ένα ημίχρονο ουσιαστικά χωρίς τον Διαμαντίδη ο οποίος στα 2 πρώτα λεπτά χρεώθηκε με 2 ανύπαρκτα φάουλ, όταν παίζεις όλο το παιχνίδι χωρίς τον Nicholas που τραυματίστηκε, δεν υπάρχουν λόγια. Ακόμα και ο Tepic ο οποίος ήταν ανύπαρκτος έκανε ένα πολύ σημαντικό κλέψιμο στο 3ο δεκάλεπτο. Πολύ καλός ο Βουγιούκας που πέτυχε 10 πόντους και έδωσε πολύτιμες ανάσες στον επιβήτορα Batiste, ο Kαλάθης που εξαφάνισε για ακόμα μια φορά τον Djordjevic του μπάσκετ, Νavarro (το κλέψιμο στο πρώτο ημίχρονο στη φάση που τραυματίστηκε ο Nicholas ήταν απίστευτη ηδονή) και με πολύ καλή δουλειά στην άμυνα γενικά αλλά και με σημαντικούς πόντους στην επίθεση έδειξε ότι έχει βρει το δρόμο του.


Πραγματικά τα λόγια γι' αυτήν την ομάδα είναι λίγα. Κατάφερε και έφτασε σε ένα F4 που, κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι από εμάς δεν το πιστεύαμε στη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο κατάφερε να πάει αλλά κατάφερε να είναι και το απόλυτο φαβορί για την κούπα κάτι που όμως πρέπει να προσεχτεί καθώς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ειδικά με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους όπως είναι η Siena που θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό.


Λόγια δεν υπάρχουν επίσης και για τον κόσμο. Εικόνες στο κλειστό του ΟΑΚΑ που χρόνια είχαμε να ζήσουμε. Δε θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κόσμος έφτανε τους 25.000. Έβλεπες κόσμο παντού. Στους διαδρόμους, μπροστά από τις οθόνες, στις γωνίες, παντού! Και το καλύτερο είναι ότι πέρα από όγκος υπήρχε και παλμός αναγκάζοντας τους Ισπανούς δημοσιογράφους (σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr) να φωτογραφίζουν την εκπληκτική εξέδρα της Θύρας 13.


Η ομάδα έχει αρχίδια και θα το δείξει και στο F4 στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε όμως έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη την Κυριακή και σε δύο βδομάδες το παιχνίδι με τον ακατανόμαστο στο εξοχικό μας στο Φάληρο.